Mustang-passie – Hoodie

Hoodie ter ere van drie Mustang-legendes

  • Officieel door FORD geautoriseerd
  • Spectaculaire kleurenprint op de rugzijde
  • Met origineel Mustang-logo op de linkerborstzijde
  • Twee praktische buitenzakken en een binnenzak
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Verkrijgbaare maten: M – XXL

Materiaal: 100% katoen

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 30-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-27020-001

Vier de veelzijdige Ford-Mustang-geschiedenis
Sinds 1964 zorgt het design en de power van de Ford Mustang voor een groot enthousiasme onder kenners en autoliefhebbers. Met dit modieuze vrijetijdsjack draagt u een spectaculaire combinatie van kracht en functionaliteit – helemaal in de geest van de Ford Mustang!

Dit sportieve vrijetijdsjack is officieel geautoriseerd door de Ford Motor Company. Van 100% topkwaliteit tweekleurig katoen vervaardigd, straalt het juist dat innovatieve feeling uit, dat de Mustang oproept en hem beroemd heeft gemaakt. De spectaculaire kleurenprint op de achterzijde toont met de Mustang Grotte (cm) Legendarische PKmonsters van de weg 1964 ½ het model, waarmee alles begon. Daarnaast staan met de 1969 Mustang BOSS 429 en de 1970 MACH 1 428 Cobra Jet, twee legendarische performance-modellen en echte PK-monsters! Het Mustang-logo siert de linkerborstzijde. Het jack onderscheidt zich door een hoog draagcomfort, een stijlvolle snit en een buitengewone exclusiviteit.

Het heeft geribbelde boordjes aan de mouwen en op de heupen, twee praktische buitenzakken en een binnenzak. Het jack verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Met de unieke Ford-styling, het draagcomfort en de veelzijdige inzetmogelijkheden wordt het een kledingstuk, dat u niet meer kwijt wilt. Toon uw enthousiasme voor enkele van de meest legendarische Ford-Mustang-modellen en reserveer beter vandaag nog uw exemplaar van “Mustang-passie”!

Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to Bradford Exchange. www.FordMotorCompany.com