Mysterieuze nacht – tafelklok

Uniek Tafelklok voor verzamelaars met verlichting

  • Met wolfmotieven door James Meger
  • Handbeschilderde kast
  • Met geïntegreerde verlichting
  • Met de hand aangebracht wolfsilhouet
  • Betrouwbaar kwartsuurwerk

Afmetingen: 30,5 x 13,9 x 13,9 cm (H x B x D)

Werkt op 4 „AAA“-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 89,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
426-XIN02.01

Bevrijd je geest in de rust van de natuur...
Stap in de wereld van de ongerepte natuur en laat je gedachten de vrije loop in de rustige wildernis. The Bradford Exchange presenteert u dit unieke collector‘s item dat de majestueuze pracht van de wildernis vastlegt en uw zintuigen betovert!

Uniek decoratief hoogtepunt
Deze handgemaakte tafelklok in de vorm van een lantaarn is voorzien van het meesterlijke kunstwerk van James Meger, wiens innemende penseelstreken je meevoeren naar de majestueuze wereld van de wolven. Elk paneel is voorzien van Megers gedetailleerde wolvenmotieven - op het hoofdpaneel een trio wolven dat eendrachtig huilt in een winters landschap, terwijl andere panelen de stille aanwezigheid van een enkele wolf vastleggen. Als de avond valt, verlicht de geïntegreerde LED-verlichting het kunstwerk en verleent het een magische sfeer. Een gouden, met de hand aangebracht wolfsilhouet, omringd door natuurlijke elementen, bekroont de lantaarn en verleent haar een vleugje elegantie. Als exclusief collector‘s item is deze tafelklok een echte schat voor liefhebbers van mooie kunst en natuurmotieven.

Exclusief bij The Bradford Exchange!
De tafelklok is exclusief bij The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde certificaat van echtheid garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elk stuk. Versier je huis met een uniek decoratief hoogtepunt en kostbaar verzamelobject en bestel de “Mysterieuze nacht” tafelklok vandaag nog!©James Meger Courtesy MHS Licensing