Mystiek Maanlicht – staande lamp

Staande lamp met wolven motief van Al Agnew

  • Met de opwindende natuurkunst van Al Agnew
  • Volledig functionerende staande statement-lamp
  • Lampenkap van hoogwaardige stof
  • Opwindende wolvenaanzichten van alle zijden
  • Streng gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Originele grootte: 152,4 cm hoog
Breedte sokkel en kap: 25,4 x 25,4 cm

U heeft een lamp nodig van het type E27/27,0 mm. Wordt niet meegeleverd.

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 84,90 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-31475-701G

Kunstwerk en lamp tegelijk!!
De edele wolf is niet alleen een legendarisch symbool voor kracht en intelligentie, maar hij loopt ook als bewaker op onze droompaden. Geniet van de indrukwekkende aanwezigheid van de trotse wolf in uw woning – met een bijzondere staande statement- lamp van The Bradford Exchange! De adembenemende wolvenmotieven van de gerenommeerde natuurkunstenaar Al Agnew zijn aan elke zijde van deze unieke staande lamp te zien.

Slechts weinig kunstenaars lukt het, om de aanwezigheid van de “Heerser van de bossen” zo indrukwekkend weer te geven, als de natuurschilder Al Agnew. En zo siert zijn motief van een roedel wolven, die zich verzameld hebben bij een ruisende bergbeek, ook alle vier de zijden van de stijlvolle lampenkap. Hoog boven de roedel rijst de mystieke wolvenmaan op. De fraaie, in houtkleur uitgevoerde voet is voorzien van een voetschakelaar voor het eenvoudig in- en uitschakelen van de lamp.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De staande lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Verfraai uw woning niet alleen met een indrukwekkend kunst-statement, maar ook met een uiterst moderne staande lamp voor een sfeervolle avondlijke verlichting. Bestel uw exemplaar van “Mystiek maanlicht” beter nog vandaag!

©2019 Agnew® . Al Agnew is a registered trademark of the Al Agnew Collection Trust