Mystieke wachters – tafellamp

Tafellamp met wolvensculpturen van Al Agnew

  • Met de hand vervaardigde wolven
  • Levensecht manueel beschilderd
  • Met stof beklede lampenkap
  • Sokkel in mahonie-look 
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte: 41 cm
Lampenkap: 40,5 x 26 cm
Sokkel: 38 cm lang

Levering zonder lamp. U heeft een gloeilamp nodig van het type E27/27,0 mm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-26756-701G

De verwarmende zon is ondergegaan achter de horizon en heeft de scepter overgedragen aan de ijzige zwarte nacht. Zachtjes, nauwelijks hoorbaar, zijn er stappen in de vers gevallen sneeuw. Een roedel wolven begeeft zich op de nachtelijke zwerftocht. Heersers van het bos, die het geheim van de nacht behoeden.

Met kunstenaarslampenkap van Al Agnew
Al Agnews unieke wolvenschilderingen, die de met stof beklede lampenkap sieren, krijgen bij ingeschakeld licht een stralingskracht, waaraan men zich nauwelijks kan onttrekken. Door het van boven komende licht wordt de als sculptuur uitgevoerde wolvengroep op magische wijze in beeld gebracht. De met de hand vervaardigde wolven, de berkenstammen en het rotsachtige terrein zijn rijk aan details en levensecht manueel beschilderd.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De harmonisch aangepaste omlijsting van de lampenkap, de metalen punt aan de bovenzijde en de sokkel in mahonie-look vormen artistieke accenten en completeren dit buitengewone kunstwerk en woonaccessoire. De lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bestel de lamp “Mystieke wachters” beter meteen vandaag!

©2018 Agnew®. Al Agnew is a registered trademark of the Al Agnew Collection Trust

Misschien vind je dit ook leuk