Nicola, een baby om verliefd op te worden – babypop

Exclusieve en levensechte kunstenaarspop

  • Van de meesterpoppenkunstenares Ping Lau
  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl  
  • levensecht vormgegeven en detailgetrouw beschilderd
  • Met betoverende kleertjes
  • Met schattige kleertjes en GRATIS babydekentje

Grootte: ca. 40,6 cm
Grootte dekentje: 50,8 x 50,8 cm (B x L)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02647-001

"Houd me vast en bescherm me, want ik hoor bij jou"
Weet u nog, hoe het was, toen u uw geliefde schat voor het eerst in uw armen had? Teer en breekbaar lag ze tegen uw borst, uw armen zacht ondersteunend om haar kleine lichaampje geslagen – het wonder van het leven. En vanaf het eerste moment wist u, dat u altijd van uw dochtertje zou houden. De meesterpoppenkunstenares Ping Lau is beroemd vanwege haar vermogen, om opwindende poppenportretten te creëren. Nu heeft ze, exclusief voor The Ashton-Drake Galleries, een onweerstaanbare babypop ontworpen, waarmee u de intensieve eerste aanraking steeds weer opnieuw kunt beleven.

Levensecht en anatomisch correct tot in het kleinste detail
Deze unieke poppenschat is schitterend met de hand vervaardigd. De huid is vervaardigd van ons levensechte RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om zachte babyhuid levensecht weer te geven. Van de handmatig ingebrachte zachte haartjes, de kleine vingertjes en voetjes tot de stevige beentjes is “Nicola” van top tot teen levensecht vormgegeven en detailgetrouw beschilderd. Als u haar luier opent, zult u zien, dat “Nicola” anatomisch correct gemodelleerd is. Vanaf het moment, dat de kleine “Nicola” voor u ligt, zult u betoverd zijn, want ze laat u het wonder van het leven opnieuw beleven.

Met betoverende kleertjes en GRATIS babydekentje
“Nicola” wordt u toegezonden in een roze topje met poezenapplicatie. Bovendien draagt ze een daarbij passend mutsje, een paar sokjes en een luier. En omdat ze nog een klein baby’tje is, heeft ze ook een zacht babydekentje nodig, waar ze lekker onder kan liggen. Het gestippelde babydekentje wordt natuurlijk GRATIS voor u meegezonden!

Een exclusieve poppendroom
Dit unieke poppenkunstwerk verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat bewijst de authenticiteit van uw exemplaar. Verzeker u beter vandaag nog van “Nicola, een baby om verliefd op te worden”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.