Ogen als edelstenen – hanger

Hanger met kattensilhouet

  • Met een dubbel vergulde medaillon
  • Van massief 925-sterling-zilver
  • Fonkelende ogen van echte diamanten
  • Incl. een stevige gourmetketting

Grootte van de hanger: ca. 3,5 cm
Lengte van de ketting: ca. 50 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
522-SAN02.BF

Geniet van de uitstraling van mysterieuze elegantie
Elegant strijkt de kat om de benen. Elke beweging is de expressie van een volkomen elegantie. Zijn ogen stralen mysterieus en het lijkt alsof de kat meer weet dan we denken. Exclusief bij The Bradford Exchange verschijnt nu het schitterende sieraad “Ogen als edelstenen”, dat de lenige elegantie en mysterieuze bevalligheid van een kat op fascinerende wijze tot uitdrukking brengt.

Elegantie en charisma in een filigrane kostbaarheid
De schoonheid en de evenzeer gracieuze als majesteitelijke beweging van de kat wordt in deze sierhanger op indrukwekkende wijze weergegeven. De zacht verlopende lijnen van het kattensilhouet van massief 925-sterling-zilver, zijn fonkelende ogen van echte diamanten en het ovale dubbel vergulde medaillon zijn een hommage aan deze charmeurs op fluwelen pootjes, maar ook aan de elegantie van iedere stijlbewuste vrouw. Het goudglanzende ovaal met het ingelaten zilveren kattenmotief hangt aan een stevige gourmetketting, die dubbel verguld is. Zo presenteert u uw sieraad en uzelf in een tijdloze schoonheid.

Twee fonkelende diamanten vormen stralende accenten
De mysterieuze ogen van de kat stralen in de glans van twee echte diamanten. Samen met het zilver van de kat en het goud van het medaillon ontstaat zo een opzienbarende en zinnelijke combinatie, die de charme van iedere vrouw op adembenemende wijze flatteert.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger “Ogen als edelstenen” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange. Daar wij bij vrouwen, die waarde hechten aan stijl en uitstraling, op veel vraag naar dit sieraad vol elegantie en liefelijkheid rekenen, kunt u beter niet te lang aarzelen: Reserveer nog vandaag uw edele sierhanger “Ogen als edelstenen” en accentueer uw elegantie op adembenemende wijze.

Misschien vind je dit ook leuk