Oliver – babypop

Een interactief poppenwonder

  • Huid van zacht RealTouch®-Vinyl
  • Met aanrakingsactieve functies
  • Met “ademhaling”, “hartslag” en “slaapgeluidjes”
  • Zorgvuldig met de hand ingebracht haar
  • Op maat gemaakt rompertje

Grootte: 48 cm hoog

Heeft 3 “AA” batterijen nodig (niet meegeleverd)

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03005-001

De kleine schat is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-Vinyl, dat de babyhuid levensecht nabootst. Dankzij het zachte, natuurlijk verzwaarde stoffen lijfje kunt u “Oliver” in veel leuke houdingen brengen. Zijn zachte met de hand ingebrachte haartjes en de fijne handmatige beschildering versterken de ongelooflijke levensechtheid nog meer. Maar deze kleine engel kan nog veel meer! Neem “Oliver” in uw armen en u voelt zijn “hartslag”. U voelt het “ademhalen”, als zijn borstkasje op en neer gaat. En u hoort de lieve babygeluidjes, die een kleine baby in de slaap maakt!

De unieke verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange, en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van deze hoogwaardige verzamelaarspop. Verheug u op een levensecht poppenjongetje met ademhaling, hartslag en levensechte slaapgeluidjes en bestel de kleine “Oliver” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelobject voor veeleisende verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan licht afwijken van de afbeelding.