Online-catalogus

Bladeren en bestellen: Klik op onderstaande online-catalogus om door te bladeren.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 010 / 80 80 97 8 om uw bestelling te plaatsen.

Kunstenaarspoppen 2020

De verzamelaarspoppen van The Ashton-Drake Galleries zijn meer dan gewone poppen. De meest gerenommeerde kunstenaressen werken voortdurend voor u aan steeds nieuwe creaties, die zich onderscheiden door een onovertroffen expressieve kracht en kwaliteit. Liefdevol uitgewerkt tot in het laatste detail zijn de poppen van The Ashton-Drake Galleries kostbare kunstwerken, die het hart van elke poppenliefhebber sneller laten kloppen. Vandaag nodig ik u uit, om mij te vergezellen in de exclusieve poppenwereld van The Ashton-Drake Galleries.

Februari 2020

Het decoreren van ons huis volgt de wisseling van de seizoenen. Nu in de winter houden wij ervan, ons thuis behaaglijk en romantisch te decoreren. Als u u nog het een of andere accessoire zoekt, werp dan toch eens een blik in onze catalogus vol met exclusieve nieuwe winterproducten. Zo staan u op pagina 10 in het land der feeën en eenhoorns fonkelende sieraden en fantastische kunstenaarsmotieven te wachten. Of beleef met “Vuurflits” – Harry’s vliegende bezem” en “Het laatste gevecht” (pagina 36) nog eens enkele geweldige momenten uit Harry Potters leven. Ontdek op de volgende pagina’s nog veel meer spannende producten en vindt voor uzelf of een dierbaar persoon een uniek geschenk!

Bladeren en bestellen: Klik op onderstaande online-catalogus om door te bladeren.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 010 / 80 80 97 8 om uw bestelling te plaatsen.

Sieraden 2020

Op 14 februari 2020 is het weer zover, de dag van de verliefden! Tijd om uw liefste een cadeau te geven. Ook dit jaar presenteren we u weer veel unieke geschenkideën in onze speciale editie voor Valentijnsdag. Pluk de sterren van de hemel voor uw Partner en verras haar met een 24-karaats Diamonesk®-diamant (pagina 6) of geef een replica van en uniek sieraad met diamanten, dat de laatste koningin van Frankrijk Marie Antoinette al droeg (pagina 10). Veel plezier bij het rondneuzen en laten inspireren!