Online-catalogus

Bladeren en bestellen: Klik op onderstaande online-catalogus om door te bladeren.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 010 / 80 80 97 8 om uw bestelling te plaatsen.

Lente 2020

Als u deze catalogus in uw handen heeft, genieten wij waarschijnlijk allemaal al van de eerste warme voorjaarsdagen van het jaar. Om ons heen bloeit de natuur op en wij genieten van al die vrolijk kwinkelerende zangvogels. Het roodborstje behoort natuurlijk ook tot de schare vrolijke vogels en met het porseleinen speeluurwerk “Gezang in het ochtendlicht” (pagina 11) verfraait u uw thuis met deze aanblik. En op pagina 19 wacht een kleurrijk schilderij van Thomas Kinkade erop, u al voorpret op nog warmere dagen te bezorgen! Ik wens u veel plezier bij het zoeken en het opdoen van inspiratie.

Pasen 2020

Pasen staat voor de deur en dat betekent, wij genieten van de kleurrijke natuur en vieren met de opstanding van Jezus Christus ook ons geloof. Op de volgende 16 pagina’s vindt u daarom veel exclusieve nieuwe voorjaarsproducten, accessoires voor uw geloof. Maar ontdek nu veel spannende producten of geef een dierbaar persoon een uniek paasgeschenk!

Kunstenaarspoppen 2020

De verzamelaarspoppen van The Ashton-Drake Galleries zijn meer dan gewone poppen. De meest gerenommeerde kunstenaressen werken voortdurend voor u aan steeds nieuwe creaties, die zich onderscheiden door een onovertroffen expressieve kracht en kwaliteit. Liefdevol uitgewerkt tot in het laatste detail zijn de poppen van The Ashton-Drake Galleries kostbare kunstwerken, die het hart van elke poppenliefhebber sneller laten kloppen. Vandaag nodig ik u uit, om mij te vergezellen in de exclusieve poppenwereld van The Ashton-Drake Galleries.