Oog in oog met de adelaar – wandspiegel

Wandspiegel met adelaarsmotief van Ted Blaylock

  • Met de hand gemodelleerd
  • Lijst van sculptuurgieting
  • Met de hand beschilderd
  • Met de hand opgebracht kunstenaarsmotief
  • De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen

Grootte: 38,7 x 50,8 x 10,2 cm (B x H x T)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-30519-001

Krachtig en majestueus
Hoog boven de kloven van de canyon trotseert de indrukwekkende zeeadelaar wind en weer. Met de machtige vleugels wijd uitgespreid benut hij handig de opstijgende winden, om zonder inspanning door de lucht te glijden en met scherpe blik naar zijn buit op de bodem te spieden. Breng nu het onvergelijkbare charisma van de adelaar in uw woning – met deze unieke wandspiegel met kunstenaarsmotief!

Een blik in de natuur
Op de spiegel is het indrukwekkende motief van een zeeadelaar te midden van een hooggebergtelandschap van de gerenommeerde natuurkunstenaar Ted Blaylock handmatig opgebracht. De lijst is met de hand gemodelleerd van sculptuurgieting en heeft de textuur en het uiterlijk van rots, schors en bladeren. Elk detail is daarbij met de hand beschilderd in levensechte kleuren. Voor een perfecte afronding zorgt de volledig gevormde reliëf van een zeeadelaar op de lijst.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De wandspiegel verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert een hoge kwaliteit en authenticiteit. Sta oog in oog met de majestueuze adelaar en bestel de wandspiegel “Oog in oog met de adelaar” beter nog vandaag!

©2019 Agnew®. Al Agnew is a registered trademark of the Al Agnew Collection Trust