Waarden, die behouden blijven

Sinds 1973 brengt Bradford Exchange waarden over, die behouden blijven. We hebben ons ten doel gesteld, om vreugde te verspreiden en de pret van het verzamelen en schenken te cultiveren. Daarom adviseren we onze klanten uitsluitend geselecteerde kunstobjecten en daardoor een stuk meer levenskwaliteit. Edele sieraadcreaties, stijlvolle polshorloges, schitterende kunstenaarspoppen, waardevolle muziekdozen of werken van gerenommeerde kunstenaars in gelimiteerde oplagen zijn slechts enkele van onze veelzijdige productvormen.

De kunst van het verzamelen van begeerde stukken

Het verzamelen van hoogwaardige kunstobjecten in gelimiteerde oplage was altijd al - en is nog steeds - een grote passie van veel mensen over de hele wereld. Het zich bezighouden met kunst, het plezier aan mooie dingen en de reeds genoemde passie van het verzamelen zijn de belangrijkste motivatieredenen daarvoor.

15 miljoen klanten wereldwijd

Het hoofdkantoor van Bradford Exchange bevindt zich in Niles bij Chicago/USA. Wereldwijd leveren we aan meer dan 15 miljoen kunstliefhebbers in de volgende landen: USA - Canada - Australië - Nieuw-Zeeland - Engeland - Ierland - Duitsland - Nederland - Italië - Frankrijk - Oostenrijk - Zweden en Zwitserland.

Kunstenaarscontacten over de hele wereld

Voor onze klanten hoogwaardige kunstobjecten creëren en aan hen overdragen, is het doel van Bradford Exchange. Erkende hedendaagse kunstenaars creëren kunstwerken exclusief voor onze firma. Bijvoorbeeld gerenommeerde kunstschilders als Hans Erni, Thomas Kinkade, Rosina Wachtmeister, Jürgen Scholz of Lena Liu, om maar enkele te noemen. De voortdurende succesvolle samenwerking met deze kunstenaars is een belangrijk fundament voor onze firma.

Samenwerking met internationaal gerenommeerde fabrikanten

De kwaliteit van het materiaal en de schoonheid van de kunst verlenen de betreffende kunstobjecten dat heel speciale. Kunst leeft van haar veelsoortige uitdrukkingskracht en komt op hoogwaardige materialen bijzonder expressief tot haar recht. De decennialange samenwerking met toonaangevende productiebedrijven over de hele wereld heeft ertoe geleid, dat Bradford Exchange de internationale kunstmarkt op doorslaggevende wijze vormgegeven heeft. Deze enorme ervaring en de goede contacten met kunstenaars en fabrikanten geeft Bradford Exchange in de vorm van een selectie van fascinerende kunstobjecten gaarne door aan haar klanten.
We wensen u verder veel plezier bij het verzamelen en schenken en danken u voor uw belangstelling. Veel plezier!