Overmoedige kerstpoesjes – kerstkrans

Altijd groene kerstkrans met sfeervolle verlichting

  • Geïnspireerd door de poezenkunst van Jürgen Scholz
  • Sfeervol verlicht met LED-lampjes
  • Rijk versierd met veel accessoires
  • Inclusief ophangmogelijkheid
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Diameter: ca. 55,9 cm

Werkt op 3 “AA”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-24984-001

Tijdens de stemmige kerst- en wintertijd, als uw huis feestelijk is gedecoreerd, is de kleinste feestversiering al genoeg, om in de pootjes van onze nieuwsgierige poesjes een onweerstaanbare uitdaging te worden. Op het ene moment ligt het kleine beestje nog lekker te slapen onder de misteltak en het volgende ogenblik ruïneert het uw feestelijke versiering! Beleef ook de feestdagavonturen van de schattige poesjes met deze sfeervol verlichte en altijd groene kerstkrans. Als hij eenmaal hangt, ontplooit zich de magie van de speelse poezenkinderen en verbindt zich harmonisch met de betovering van kerstmis!   

Buitengewone handwerkkunst geïnspireerd door Jürgen Scholz
Deze altijd groene kerstkrans vertelt een vrolijk verhaal vol nieuwsgierige kleine poesjes, die het kerstfeest een heel bijzonder cachet verlenen. De krans heeft in totaal acht met de hand vervaardigde en gedetailleerde poezenportretten, die geheel in de traditie staan van de unieke kunst van Jürgen Scholz, de kunstenaar uit Dresden. Bewonder een poesje bij het ontdekken van zijn spiegelbeeld, een ander exemplaar bij het spelen met besjes en takken en nog veel meer poezenkinderen.

Rijk versierd met accessoires en verlichting!
De krans is met de hand gevormd met verschillende lagen levensechte altijd groene dennen- en sparrentakken. Trossen rode hulstbesjes, dennenappels, kleurige en onbreekbare ballen en een fluwelen strik zorgen voor een feestelijke indruk. De in de krans aangebrachte LED-lampjes verspreiden een warm licht. Door de altijd groene eigenschappen van de krans zal hij nooit uitdrogen en naalden verliezen, maar steeds vers en levendig een hoogtepunt van uw kerstdecoratie zijn.  

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke kerstkrans verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De ophangmogelijkheid maakt de installatie van de krans wel erg eenvoudig. Gun u speelse feestdagen en bestel de “Overmoedige kerstpoesjes” beter nog vandaag!