Papa’s kleine lieveling

Exclusieve kunstenaarspop van Sherry Rawn

  • Ontworpen door de kunstenares Sherry Rawn
  • Van reukvrij RealTouch®-vinyl in verzamelaarskwaliteit
  • Liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd
  •  Met exclusieve kleertjes

Grootte: 45,7 cm (uitgerekt)

€ 169,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02255-001

Ze kan misschien nog niet praten, maar die grote bruine ogen spreken boekdelen, als papa in haar gezichtsveld komt! En hoewel ze nog niet eens haar flesje alleen kan vasthouden, heeft ze zijn hart toch vast in haar greep en wordt voor alle tijden “Papa’s kleine lieveling”. Het unieke talent van de bekroonde poppenkunstenares Sherry Rawn nodigt er toe uit, om te genieten van die tedere momenten, die baby’s voor ons zo ongelooflijk bijzonder maken. Met haar nieuwste creatie viert u een heel bijzondere verbinding. De unieke band, die alleen bestaat tussen vader en dochter.

Een weerspiegeling van levensechte onschuld met schattige accessoires
“Papa’s kleine lieveling” heeft een overvloed aan liefelijke details. Van de schattige natuurgetrouwe,plooitjes bij haar polsjes en enkeltjes tot haar levensechte gewicht, dat voor nog meer realisme zorgt. Haar van RealTouch®-vinyl vervaardigde huid is heel zorgvuldig met de hand beschilderd, zodat haar tedere wangetjes en haar kleine wipneusje rozig stralen. Het haar en de fijne wimpertjes zijn met de hand aangebracht. Zelfs de kleine nageltjes aan vingertjes en voetjes zien er zeldzaam levensecht uit. Ze is vrij positioneerbaar en past met bijna 46 cm lengte precies in papa’s elleboog. Extra voor haar vervaardigd, draagt “Papa’s kleine lieveling” een crèmekleurige body met
kleine roze en bruine hartjes en een slabbetje, dat de wereld vertelt, wie ze om haar kleine pinkje heeft gewonden! Natuurlijk is papa niet de enige, die tot over zijn oren verliefd is geworden op deze baby. Op de achterzijde van het slabbetje staat “Mama’s kleine lieveling”. Een haarbandje met een schalks roze strikje zoekt zijn weg door de haartjes en completeert het verrukkelijke ensemble.

Een klein meesterwerk – exclusief van The Ashton-Drake Galleries
De schitterende babypop “Papa’s kleine lieveling” is exclusief verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. Alleen echt met echtheidscertificaat. Haal dit betoverende wonder bij u in huis en toon de wereld, wie uw kleine lieveling is – reserveer “Papa’s kleine lieveling” beter nog vandaag!