Passage in het maanlicht – sculptuur met wolfmotief

Torensculptuur met een wolfsmotief van Al Agnew

  • Met een adembenemend motief van de gerenommeerde kunstenaar
  • Met de hand vervaardigde en levensecht gemodelleerd
  • Van binnenuit verlicht
  • Met de hand beschilderde
  • In walnootkleur gebeitste edele houten bekledingen

Originalgröße: ca. 40 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-04274-001

Hoog in het noorden reiken de wouden donker als schaduwen in de nachthemel. Alleen het licht van de opkomende maan en van de ontelbare sterren aan de hemel verlicht het met sneeuw bedekte landschap. Daar tussen de donkere bomen schijnt beweging te zijn. Als een schim verschijnt er eerst één wolf, dan twee en uiteindelijk is er een heel wolfsroedel uit de donkerte van het woud op het lichte, door de maan beschenen vlak getreden. De rivier die beide oevers scheidt, is eindelijk dichtgevroren en het roedel bereidt zich voor op een „passage in het maanlicht“, om nieuwe territoria te ontsluiten.

De gerenommeerde natuurschilder Al Agnew staat bekend om zijn fascinerende schilderijen, die het wezen van deze koningen van de wouden kunstzinnig vastleggen. The Bradford Exchange presenteert u nu een unieke torensculptuur waarmee Al Agnews wolvenkunst tot driedimensionaal leven wordt gewekt: “Passage in het maanlicht”!

De torensculptuur van acrylglas is met een adembenemend wolfsmotief van de gerenommeerde natuurkunstenaar Al Agnew versierd. Op de toren staan twee met de hand vervaardigde, met de hand beschilderde en levensecht gemodelleerde wolvensculpturen op een onder een ijslaag bedekte uitstekende rots van kunstglas. Met een druk op de knop kan de toren van binnenuit worden verlicht. Op die manier verlicht, lijkt het zilverachtige licht van de maan uit de sculptuur te stromen. De in walnootkleur gebeitste edele houten bekledingen ronden het meesterlijke design de sculptuur perfect af.