Pittoresk momenten – accentlicht collectie

Accentlicht collectie met de kunst van Thomas Kinkade

  • Met de kunstwerken van Thomas Kinkade
  • Draadloos ontwerp voor eenvoudig overal op te zetten
  • Sfeervolle verlichting
  • Oplaadbare batterij
  • Activering door aanraking

Grootte: 14,6 x 8,9 cm (H x B)

Inclusief oplaadbare batterij en USB-oplaadkabel


Prijs: per uitgave

Hier worden de eerste drie edities van de collectie getoond. Iedere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-36838

De Schilder van het Licht™ schijnt in uw huis!
Decoratieprofessionals zijn het erover eens – een Thomas Kinkadekunstwerk kunt verplaatsen!

Innovatief design – schilderachtige kunstwerken
De lanceringseditie “Everetts Cottage” en vervolgens elk volgend accentlicht presenteert een ander meesterwerk van Thomas Kinkade aan de buitenkant. De snoerloze, door aanraking te activeren accentverlichting is zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt plaatsen waar je een vleugje rust en ontspanning nodig hebt. Een tikje met de hand is voldoende om het licht aan te doen, het feller te laten schijnen of het uit te schakelen. In elke lamp zit een oplaadbare batterij die de briljante LED-lampjes voedt die de sfeervolle kunstwerken verlichten. De lampen hebben een praktische USB-aansluiting zodat ze snel en gemakkelijk kunnen worden opgeladen.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze collectie is exclusief voor The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. De collectie kan op elk moment zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. Versier je huis met de rustgevende uitstraling van echte Thomas Kinkade meesterwerken en bestel de “Pittoresk momenten” accentlicht collectie vandaag nog!