Poezen-time-out – handtas

Handtas met poezenmotieven van Bob Giordano

  • Met de hand vervaardigd
  • Van veganistisch kunstleer
  • Voorzien van comfortabele handgrepen
  • Amulet in de vorm van een pootafdruk
  • Afneem- en verstelbare schouderriem

Grootte: 35,5 x 23,5 cm x 10,5 (b x h x d)

Buitenmateriaal: 100 % polyurethaan; voering: 100 % polyester

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 90-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
422-SHA04.01

De knisterende open haard verspreidt een aangename warmte in de in kerstsfeer gebrachte huiskamer. Altijd precies wetend wat het lekkerste plekje in huis is, heeft het schattige katje zich daarvoor gevlijd. Het zachte spinnen duidt op extreem welzijn.

Unieke design-handtas met leuk kattenmotief
De tas is met de hand vervaardigd van zacht kunstleer. Het in warme kleuren uitgevoerde colour-blocking-design ondersteunt de gezellige sfeer van de kunstenaarsmotieven op de voor- en achterzijde van de tas. De twee allerliefste katjes zijn van de hand van de internationaal gerenommeerde New Yorkse kunstenaar Bob Giordano. Het grote binnenvak met rits en twee kleinere vakken bieden voldoende ruimte voor uw persoonlijke spullen. Met de afneembare schouderriem kan de handtas in no-time worden veranderd in een praktische schoudertas.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De handtas verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Verwen uzelf met deze elegante en schattige poezencharme en bestel uw design-handtas “Poezen-time-out” beter nog vandaag!

© Giordano Studios LLC