Poezige kerstbetovering – tafelkerstboom

Verlichte tafelkerstboom

  • Geïnspireerd door de kunst van Jürgen Scholz
  • Kattenfiguurtjes handmatig gemodelleerd
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • Met sneeuwvlokken, glitter en kleurrijke kerstboomballen
  • Inclusief geïntegreerde led-verlichting

Hoogte: ca. 35,5 cm
Diameter sokkel: ca. 24 cm

Met adapter (meegeleverd) of 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
15-18749-001G

Als kleine katjes plotseling met engelenvleugels rond de feestelijk versierde kerstboom vliegen en met de kerstversieringen spelen, dan moet de hemel hen wel gezonden hebben. Geïnspireerd door de unieke werken van de Dresdense kunstenaar Jürgen Scholz, hebben wij deze engelachtige visie van een vrolijke poezenkerstmis voor u waar gemaakt. Versier uw woning al spoedig met een unieke tafelkerstboom, exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange.

Met de hand vervaardigd en beschilderd
De tafelkerstboom is prachtig versierd met guirlandes, kleurrijke ballen en glitter. In de takken tuimelen in totaal 27 heerlijke katjes, allemaal voorzien van tere engelenvleugeltjes en een aureooltje. Het hele tafereel is kunstzinnig met de hand gemodelleerd van sculptuurgieting en handmatig in levendige kleuren beschilderd. Er zijn meer dan 60 LED-lampjes in de boom geïntegreerd en die zorgen met een druk op de knop voor een sfeervolle verlichting. De stralende topster en de elegante houten sokkel ronden het design perfect af.

Exclusief bij bei The Bradford Exchange
De boom verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een speelse kerstdecoratie vol kittencharme en bestel beter vandaag nog de tafelkerstboom “Poezige kerstbetovering”!© Jürgen Scholz