Pootafdrukken raken mijn hart – damesring

Damesring met goudaccenten en persoonlijk inschrift GRATIS

  • Met de hand vervaardigd
  • Van massief 925-sterling-zilver
  • Gepersonaliseerd met een naam naar uw keuze
  • Voorzien van edele goudaccenten
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Verkrijgbare maten 6–12

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Van omruil uitgesloten

Klikt u op deze link om dit PDF document de ringmaat te downloaden.

Productnummer:
531-SAN08.01P

Huisdier – metgezel – vriend – familielid
Ieder mens, die een huisdier heeft, kent zeker deze situatie. Reeds na korte tijd laten onze kleine en grote vrienden onuitwisbare sporen achter in ons hart en worden een deel van ons eigen levensverhaal. Hier is nu een schitterende en duurzame gelegenheid, om uw trouwe metgezel een klein bewijs van uw liefde en verbondenheid te tonen!

De ring is met de hand vervaardigd van massief 925-sterling-zilver en toont op een deel van de buitenzijde kleine pootafdrukken, die edel met goud geplatteerd zijn. Terwijl aan de binnenzijde van de ring de woorden: “Pootafdrukken in mijn hart” staan, graveren we voor u GRATIS de naam van uw geliefde huisdier op de buitenzijde. Een persoonlijk teken van uw diepe verbondenheid met uw viervoeter.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De ring verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Geef uzelf of een dierbare persoon een onvergetelijk cadeau. Bestel uw exemplaar van “Pootafdrukken in mijn hart” beter nog vandaag!