Pootafdrukken raken mijn hart – hanger

Diamant-medaillon met persoonlijke gravure

  • Met de hand vervaardigd en kostbaar verguld
  • Gepersonaliseerd met een naam naar uw keuze
  • Met een echte diamant
  • Inclusief elegant halskettinkje
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Afmetingen van de hanger: 2,4 x 2,5 cm
Lengte van het kettinkje: 50,8 – 55,8 cm

Levertijd: ca. 4 weken

LET OP: dit product wordt naar uw klantspecificatie vervaardigd en kan daarom niet geruild worden! Weergave van de naam niet bindend: slechts maximaal 10 letters personaliseerbaar – langere namen worden niet voluit geschreven.
€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Van omruil uitgesloten

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
578-SAN13.01P

leder, die een huisdier heeft, kent zeker deze situatie. Reeds na korte tijd laten onze kleine en grote vrienden onuitwisbare sporen achter in ons hart en worden een deel van ons eigen levensverhaal. Hier is nu een schitterende en duurzame gelegenheid, om uw trouwe metgezel een klein bewijs van uw liefde en verbondenheid te tonen!!

Met dit medaillon draagt u altijd een symbool van uw geliefde huisdier dicht bij uw hart. De hanger en de halsketting zijn edel met goud geplatteerd en vele pootafdrukken, die ook verguld zijn, en een echte diamant sieren de voorzijde. Het hart kan naar buiten worden opengezwenkt en daarachter schuilt een hartvormig medaillon – perfect voor een lieve foto! Als u geen foto aanbrengt, staan daar de woorden in het Duits “Pootafdrukken in mijn hart”. Op de achterzijde graveren we GRATIS voor u de naam van uw geliefde huisdier. Een persoonlijk teken van uw diepe verbondenheid met uw viervoeter.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze schitterende harthanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Geef uzelf of een dierbare persoon een onvergetelijk cadeau. Bestel uw exemplaar van “Pootafdrukken raken mijn hart” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk