Pootafdrukken raken mijn hart –Yorkie-tas

Statement-tas voor hondenliefhebbers

  • Hondenportret op de voorzijde
  • Uniek statement-tas voor elke dag
  • Met een gouden harthanger
  • Totaal vijf vakken
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Afmetingen zonder draagriemen: 44,5 x 34,3 cm (b x h)

Materiaal: 52% polyester, 40% nylon, 8% vulmateriaal

€ 139,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 46,60 Met 90-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
422-GCM02.09

leder, die een hond als kameraad heeft, kent zeker deze situatie. Reeds na korte tijd laten onze kleine en grote vrienden onuitwisbare sporen achter in ons hart en worden een deel van ons eigen levensverhaal. Hier is nu een schitterende en duurzame mogelijkheid, om uw trouwe metgezel een klein bewijs van uw liefde en verbondenheid te tonen!

Uniek modeaccessoire en begeleider voor elke dag
Met deze unieke statement-tas heeft u niet alleen een praktische begeleider voor elke dag, maar toont u ook iedereen het leuke kopje, waarop u verliefd bent geworden! Zo presenteert zich op de voorzijde het schattige portret van een Yorkie. De charmante spreuk: “Mijn Yorkie laat pootafdrukken achter op mijn hart” (in het Engels) dient als omlijsting voor het heerlijke hondenportret. Totaal vijf vakken vereenvoudigen de organisatie van uw persoonlijke spullen: twee grote buitenvakken, twee kleinere binnenvakken en het met een rits afsluitbare hoofdvak. Aan een van de handgrepen is een gouden harthanger met pootafdruk aangebracht, die het design perfect afrondt.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De tas verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Eer uw lieveling en bestel de statement-tas “Pootafdrukken raken mijn hart” beter nog vandaag!