Première voor Lara – ballerina-pop

De eerste levensechte grote ballerina-pop

  • Van hoogwaardig, reukvrij vinyl in verzamelaarskwaliteit
  • Negen gewrichten voor vele poseermogelijkheden
  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • In een heerlijke danseressen-outfit, inclusief zachtroze tutu en ballerina’s
  • Exclusieve poppenpremière van de kunstenares Monika

Hoogte: 76 cm

€ 299,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
722-JE020.01

De droom van een meisje komt uit
Lara is al weken aan het oefenen en nu is het eindelijk zover. Haar balletschool voert de “Notenkraker” van Tsjaikovski op voor de ouders van haar klas – en zij mag de rol van de “suikerfee” dansen! Mama en papa zijn zo trots op haar en Lara kan het haast niet afwachten, om haar ouders in het publiek te ontdekken. In haar zachtroze tule tutu met de fraaie sterrenglitter voelt ze zich al een echte ster. Nu nog snel de ballerina’s aan en dan het podium op!

Van Monika Levenig exclusief voor The Ashton-Drake Galleries
Met haar debuut voor The Ashton-Drake Galleries heeft de populaire kunstenares Monika Levenig de fascinatie van het dansen en de dromen van een klein meisje op schitterende wijze voor u weergegeven. Het tedere gezichtje is met levensechte details handmatig beschilderd. De hoop op een grote carrière als danseres wordt weerspiegeld in de grote hazelnootbruine ogen. Twee kleine strikjes sieren de haartjes van zacht faux mohair. Lara wordt u toegezonden in een heerlijke tutu, een body met lange mouwtjes, een maillot en twee ballerina’s.

Met negen gewrichten en vrij positioneerbaar
Deze bijzondere verzamelaarspop is volledig met de hand vervaardigd van reukvrij vinyl in verzamelaarskwaliteit en is dankzij haar negen gewrichten vrij positioneerbaar. Een handmatig genummerd echtheidscertificaat begeleidt de pop op haar weg naar u. Verzeker u van “Première voor Lara” van Monika Levenig en nodig de kleine Lara uit voor een persoonlijk optreden voor u. Reserveer beter direct vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.