Prettige feestdagen – sneeuwpopcollectie

Sneeuwpopcollectie voor de schoorsteenmantel met motieven van de kunstenares Marjolein Bastin

  • Van de bekende Nederlandse natuurkunstenares Marjolein Bastin
  • Decoratief op uw schoorsteenmantel of op een schap
  • Met de hand vervaardigd van sculptuurgieting
  • Kunstzinnig handmatig beschilderd
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: 17,8 cm van top tot teen

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete verzameling binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-29286

Als er vrolijke sneeuwpoppen opduiken, is het gemakkelijk te begrijpen, waarom Kerstmis de beste tijd van het jaar is. Verheug u op een sneeuwpoppencollectie, die u heel decoratief op uw schoorsteenmantel of op een schap kunt zetten. De snoepkleurige beentjes kunnen dan grappig over de rand bungelen. Iedere sneeuwpop is met de hand vervaardigd van sculptuurgieting en kunstzinnig handmatig beschilderd. Op de buik is een prachtig kerstmotief te zien van de bekende Nederlandse natuurkunstenares Marjolein Bastin. Start uw collectie met uitgave 1, de sneeuwpop “Frosty”! 

Misschien vind je dit ook leuk