Prinses Charlotte van Cambridge

Een herinneringsbabypop van de poppenkunstenares Violet Parker

  • Met de hand vervaardigd en zorgvuldig eveneens handmatig beschilderd voor een levensechte verschijning
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Van zacht RealTouch®-vinyl

Grootte: ca. 43 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-01932-003

De geboorte van een prinses– een exclusieve herinneringspop!

Toen de deuren van het St. Mary’s ziekenhuis opengingen en de hertog en hertogin van Cambridge naar buiten kwamen, om hun pasgeboren dochter te tonen, brak er een luid gejuich uit. Hoewel het gejuich niet verstomde en een spervuur van flitslicht losbarstte, sliep de kleine prinses Charlotte Eliza-beth Diana rustig in de armen van haar moeder Kate. Zalig onwetend van de opwinding, die ze in Londen, het Verenigd Koninkrijk en zelfs in de hele wereld veroorzaakte.

The Ashton-Drake Galleries presenteert u met “Prinses Charlotte van Cambridge” een exclusieve herinneringspop, die deze belangrijke dag in het leven van de Engelse koningsfamilie vasthoudt. De poppenkunstenares Violet Parker heeft het moment van het eerste publieke optreden van de prinses met hartverwarmend plezier aan het detail en ongelooflijk levensecht voor u vereeuwigd!

Ongelooflijk levensecht en met liefde voor het detail

Zoals iedere pop van de Ashton-Drake Galleries is ook “Prinses Charlotte van Cambridge” een meesterwerk van de poppenkunst en een bewijs voor de manuele vaardigheid van Violet Parker. Samen met de roze wangetjes en het kleine neusje imiteert het zorgvuldig met de hand beschilderde RealTouch®-vinyl perfect de huid van een echte pasgeboren baby. Wieg prinses Charlotte in uw armen, want ze is net zo zwaar als een pasgeboren baby. Haar met de hand aangebrachte wimpertjes en de zachte haartjes completeren een weergave van driedimensionale perfectie.

Met op maat gemaakte kleertjes naar het echte voorbeeld

De kleertjes van prinses Charlotte waren in hun eenvoud fantastisch en absoluut passend voor de gelegenheid. Zoals bij het beroemde voorbeeld beschermt een citroengeel mutsje het hoofdje van de koninklijke spruit. Onder het witte gebreide dekentje draagt ze een perfect bij het mutsje passend gebreid jasje en een wit katoenen nachtjaponnetje. De wereld feestte, toen prinses Charlotte werd geboren en u kunt dit moment nu voor altijd vasthouden. Houd deze koninklijke gebeurtenis in herinnering en bestel “Prinses Charlotte van Cambridge” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk