Rosalie – babypop

De leukste baby van 2020!

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Handmatig ingebracht haar
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Op maat gemaakte outfit

Grootte: 43,2 cm

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02154-007

Wie is de leukste baby? – Het is Rosalie!
Voor de zevende keer op een rij hebben we alle poppenliefhebbers uitgenodigd, om ons de leukste babyfoto te sturen, die ze kennen. Al snel bleek de schattige “Rosalie” de winnares te zijn en een blik op de winnende foto is voldoende om vast te stellen waarom ze gewonnen heeft!

Omdat het ontwerpen van poppen aan de hand van foto‘s een hoge beeldhouwkunst vereist, hebben we de meesterpoppenkunstenares Ping Lau benaderd. Ze heeft de winnaars van de voorafgaande wedstrijden al op onvergelijkbare en succesvolle wijze als fel begeerde verzamelaarspoppen vereeuwigd. Heel precies wist de getalenteerde kunstenares niet alleen de betoverende uitdrukking van “Rosalie” op de winnende foto weer te geven, maar ook haar onweerstaanbare persoonlijkheid!

Hoogwaardig handwerk – ongelooflijk levensecht
Voor de realisering van “Rosalie” gebruiken we uitsluitend het allerbeste RealTouch®-vinyl, dat aanvoelt als zachte babyhuid. De roze huid, de fijne kleine wenkbrauwen en de tedere lipjes zijn liefdevol met de hand beschilderd. De lange wimpers en ook de fijne, blonde haartjes zijn zorgvuldig met de hand ingebracht. Het gewicht van “Rosalie” en de aangename geur van vers babypoeder geven u het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. De pop is beweeglijk, zodat de kleine schat lekker tegen uw schouder kan liggen. “Rosalie” draagt een op maat gemaakte outfit die tot in het kleinste detail is gebaseerd op de winnende foto – compleet met een oranje jurkje, een gebreid vestje en een schattig mutsje.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van dit uitzonderlijke poppenportret, dat u zeker niet mag missen. Verheug u op een onweerstaanbare kleine engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel “Rosalie”, de winnares van onze fotowedstrijd 2020, beter nog vandaag!Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.