Rubeus Hagrid™ – Harry Potter-figoore

Uniek verzamelfiguur uit Harry Potters eerste schooljaar!

  • Met de hand gemodelleerd en realistisch ingekleurd
  • Aangepaste outfit
  • Met mohair haar
  • Inclusief parapluen lantaarn
  • Authentiek kostuum uit “Harry Potter en de Steen der Wijzen”

Hoogte figuur: 47 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02720-004

HOGWARTS™ beroemde jachtopziener in spannend detail!
Als de officiële bewaker van de sleutels en het terrein van HOGWARTS™ is de halfreus RUBEUS HAGRID™ een vriend van heksen, tovenaars en monsters. Of de sympathieke jachtopziener nu zijn grote hart openstelt voor HARRY POTTER™ en zijn vrienden of helpt bij het onthullen van de vele geheimen van HOGWARTS, zijn vriendelijke aard en vrolijke karakter hebben hem een van de populairste personages uit de filmserie gemaakt.

Met een officiële licentie van Warner Bros. Entertainment Inc. brengt The Bradford Exchange je nu een uniek verzamelfiguur van de sympathieke halfreus! 

Hoog vakmanschap – kleding op maat
Dit unieke portret en verzamelfiguur is meesterlijk handgemaakt van kunstenaarsvinyl. Het geeft perfect het indrukwekkende uiterlijk weer van de jachtopziener RUBEUS HAGRID™, zoals we hem allemaal voor het eerst hebben leren kennen in de bioscoopfilm “Harry Potter en de Steen der Wijzen”. Zijn bekende gezicht en borstelige baard zijn gemodelleerd naar Hagrid acteur Robbie Coltrane, en zijn haar is gemaakt van hoge kwaliteit mohair voor een uitzonderlijk realisme. De figuur is een echte halfreus waardig, is 47 cm hoog en heeft beweegbare armen zodat je HAGRID™ in spannende nieuwe houdingen kunt poseren.

HAGRID™ draagt een aangepast kostuum. Zijn trenchcoat van imitatiesuède heeft een ingekeepte kraag en houtachtige knopen. Daaronder draagt hij een trappersgilet van hetzelfde materiaal, dat bij elkaar wordt gehouden met een riem van imitatieleer. Een rood overhemd met lange mouwen, een bruine broek en gemodelleerde laarzen maken het uitgebreide ensemble compleet. En dan zijn er nog zijn beroemde accessoires! Natuurlijk draagt HAGRID™ zijn roze paraplu, waarin hij delen van zijn gebroken toverstok verbergt, en de lantaarn voor uitstapjes naar het Verboden Bos mag ook niet ontbreken.

 

WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s23)
HARRY POTTER characters, names and related indicia are © &™ Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © &™ WBEI. WIZARDING WORLD trademark and logo © &™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.