Savana

  • grootte: ca. 45 cm
  • van de kunstenares Ping Lau
  • met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl
  • met de hand ingekleurde details
  • met het gewicht zoals een echte baby
  • gekleed in een schattig met hartjes-design fleece-pakje
  • exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
  • met echtheids-certificaat
  • met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02154-001

Schoonheid is een kwestie van smaak, maar deze betoverende kleine werd in onze eerste fotowedstrijd door duizenden poppenverzamelaars met afstand als de mooiste baby uitgekozen. Onder de honderden foto-inzendingen bevond zich ook “Savana’s”  foto, die door haar trotse oma werd ingediend en tot de grote favorieten behoorde. Haar heldere blauwe ogen, het klein wipneusje en de schattige handjes die uit het zachte pakje uit tevoorschijn komen, zijn zo allerliefst, dat “Savana” als de schattigste baby werd uitgekozen en door de verzamelaars als voorbeeld werd geselecteerd, welke door The Ashton-Drake Galleries als pop gecreëerd zou worden. Omdat voor het ontwerpen van poppen aan de hand van foto´s precieze beeldhouwkunst is vereist, wenden wij ons tot de poppenkunstenares Ping Lau, die beroemd is door haar vaardigheid, foto’s op driedimensionale wijze tot leven te brengen. Uiterst nauwkeurig gaf de getalenteerde kunstenares niet alleen “Savana’s” liefdevolle uitdrukking van de wedstrijdfoto treffend weer, maar ook haar betoverende aard.

“Savana” is een echt meesterwerk van de poppenkunst. Ze draagt een zacht fleece-pakje met leuke capuchon, precies zoals het winnende baby-origineel van onze fotowedstrijd. Van top tot teen met hartjes voorzien, zelfs de knopen zijn in hart-vorm ontworpen. Daaronder draagt “Savana” een lavendel-kleurig shirt en luier.

“Savana” werd door de kunstenares Ping Lau liefdevol gemodelleerd en daarna in kostbare handarbeid vervaardigd, zodat ze er zo natuurgetrouw als mogelijk uitziet. Voor haar creatie gebruiken wij enkel het beste RealTouch®-vinyl, dat zich als een zachte babyhuid aanvoelt. Gezicht, handen en voeten werden aansluitend door vakmensen gekleurd. Zorgvuldig werden ook de zachte haren en wimpers aangebracht. Ook het gewicht van “Savana” geeft u het onvergelijkbare gevoel, een echte baby in de armen te houden. De pop is beweegbaar, zodat u de kleine schat op uw schouder kunt knuffelen.

Dankzij onze 1-HEEL-JAAR teruggeefgarantie is uw aankoop zonder risico. Zo vlug “Savana” bij u thuis aankomt, kunt u zich van de kwaliteit van deze pop overtuigen, en vaststellen of alles aan uw verwachtingen voldoet. U riskeert dus niets …, behalve dat u verliefd worst op deze kleine zonneschijn! Deze betoverende pop van de kunstenares Ping Lau is een echte mijlpaal in poppen-creaties die u niet mag missen. Aarzelt u daarom niet en bestelt u de kunstenaarspop “Savana” nu meteen. Een echtheidscertificaat waarborgt de authenticiteit deze unieke kunstenaarspop.

Misschien vind je dit ook leuk