Schattige katjes – damesjack

Damesjack met geborduurd kattenmotief van Jürgen Scholz

  • Vervaardigd van superzacht, lichtgewicht sherpa
  • Perfect harmoniërende donkerblauwe gebreide jersey-voering
  • Comfortabele pasvorm met twee zijzakken
  • Fijn geborduurd kattenmotief van Jürgen Scholz
  • Amulet met pootafdruk aan de rits

Verkrijgbare maten: S – XXXL

Materiaal: 40 % katoen , 60 % polyester

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 30-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
478-NIN04.01

Voel u warm en behaaglijk in de vrije natuur
Niemand laat speelse kattenkinderen zo charmant tot hun recht komen als de populaire Dresdense kunstenaar Jürgen Scholz. Geen wonder, dat de vrolijke beestjes al een plaatsje hebben veroverd in de harten van veel kattenfans. Draag nu de charmante kattenkunst van Jürgen Scholz, vereeuwigd op een modieus damesjack, steeds met u mee.

Dit ultra-warme jack is vervaardigd van superzacht, lichtgewicht sherpa in de kleur crème. De voering van blauw gebreid jersey past qua kleur fraai bij het geheel. Het schitterend geborduurde kunstwerk op de achterzijde van het jack toont twee schattige katjes van Jürgen Scholz. De voorzijde is voorzien van twee zijzakken en een doorlopende zilverkleurige ritssluiting, die versierd is met een stijlvol amulet met pootafdruk.

Perfect voor uw volgende boswandeling of een korte vakantie in de natuur
Door zijn bijzondere stijl, de zachte capuchon en zijn uiterst comfortabele lekker zittende pasvorm is het damesjack “Schattige katjes” een kledingstuk, dat u eigenlijk helemaal niet meer wilt uitdoen. Bestel uw modieuze vrijetijdsjack “Schattige katjes” beter nog vandaag!