Schattige tweeling – babypoppen

Signatuur-kunstenaarspoppeneditie van Linda Murray

  • Met de hand vervaardigd van TrueTouch™-silicone
  • Levensechte details en handmatige beschildering
  • Haartjes zijn met de hand ingebracht
  • Unieke outfits
  • Strikte limitering tot slechts 100 productiedagen wereldwijd

Elke pop is ca. 33 cm groot

€ 249,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02789-001

Als het geluk twee keer aanklopt!
Een kleine baby is al een wonder, maar wat voor bijzondere zegen is het, als er twee tegelijk het licht der wereld zien? Terwijl de kleine Sarah de knuffelige, verlegene in zilver is, begroet haar heerlijke zusje Sophie elk moment met grote ogen en een glimlach op haar gezicht. De bekroonde kunstenares Linda Murray heeft dit meesterwerk van de poppenkunst ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries en er zoveel luxe accessoires aan toegevoegd, dat deze verzamelaarspoppen nu in de streng gelimiteerde signatuureditie verschijnen.

Levensecht tot in het kleinste detail – u zult verliefd worden!
De huid van deze twee kleine poppenengeltjes is met de hand gemodelleerd van het nieuwe en ongelooflijk levensechte TrueTouch™-silicone. Ook de zachte haartjes zijn met de hand ingebracht, de vinger- en teennageltjes zijn perfect gemanicuurd en de roze huid is levensecht met de hand beschilderd. De twee stoffen lijfjes, armpjes, beentjes en hoofdjes hebben een natuurlijk gewicht, zodat “Sarah & Sophie” heerlijk levensecht aanvoelen in uw armen. Bovendien zijn Sarahs rechterhand en Sophies linkerhand zo gevormd, dat ze als echte tweeling elkaars handje kunnen vasthouden.

Unieke accessoires
“Sarah & Sophie” dragen speciaal voor hen vervaardigde zilveren en gouden outfits. Dit accentueert het individuele karakter van de twee. Het zilvermetallic glanzende spreitje met gouden omranding kan worden omgetoverd tot een slaapzak. De goudkleurige strik kan ook dienen als zacht knuffeldoekje voor de twee.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Daar deze poppenportretten uit onze waardevolle signatuureditie komen, hebben ze een stempel in de nek en is het logo op het spreitje genaaid. Een met de hand genummerd echtheidscertifi caat bewijst de hoge kwaliteit en de authenticiteit van uw exemplaren. Bovendien is het ook een bewijs voor de strikte limitering tot slechts 100 productiedagen wereldwijd. De tweeling “Sarah & Sophie” is niet in de handel verkrijgbaar, maar exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange. Verheug u op een vrolijke tweeling, die uw verzameling gegarandeerd zal verrijken en bestel de “Schattige tweeling” beter nog vandaag!

Deze poppen zijn geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.