Machtige vleugels – wandschilderij

Kunstenaarsmotief in glas-in-lood-look

  • Exclusief kunstenaarsmotief van Ted Blaylock
  • Zorgvuldig en kleurecht op glas gebrand
  • Veredeld in glas-in-lood-look
  • Inclusief led-verlichting
  • De oplage is gelimiteerd tot slechts 95 branddagen

Originele grootte: 50,8 x 36,2 cm

Werkt op 3 “AA”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-29863-001

Hij is de ware heerser van de hemel, want vanuit duizelingwekkende hoogtes ontdekt hij met zijn ogen zelfs de allerkleinste prooi – de machtige zeearend! Beleef het wapendier van de VS nu op een indrukwekkend wandschilderij van glas.

Kunstenaarsmotief gebrand op edel glas
De natuurkunstenaar Ted Blaylock geniet internationale bekendheid voor zijn schilderingen van de trotse zeearend. En zo was een van zijn meesterwerken de inspiratie voor het realiseren van dit unieke wandschilderij. In briljante kleuren en uiterst gedetailleerd is zijn arendsmotief gebrand op glas. Het lijkt wel, alsof de arend op het punt staat, om uit het schilderij te vliegen. De binnenlijst in glas-in-lood-look roept de uitstraling van de traditionele glasschilderkunst op, terwijl de buitenlijst overtuigt door zijn echt-hout-look. De geïntegreerde led-verlichting zorgt voor een sfeervolle lichtstemming in de avond.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit indrukwekkende wandschilderij verschijnt nu exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot slechts 95 branddagen. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert een hoge kwaliteit en authenticiteit. Verheug u op het exclusieve arendsmotief “Machtige vleugels” en bestel uw exemplaar beter nog vandaag!