Sophia

Met iedere hartslag raakt u meer verliefd op haar!

 • Naar ontwerp van Linda Murray
 • Zachte huid van RealTouch®-Vinyl
 • Met handgekleurde details
 • Realistisch gewicht voor een natuurlijk gevoel
 • In schattige slaaprompertje, met rozen versierd

Grootte: ca. 48,3 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-01881-001

U kunt uren ermee doorbrengen, deze schattige nieuw geborene bij het slapen toe te zien, haar vredig ademen te bekijken en toe te horen, als zij tijdens haar droom zachte baby geluiden maakt. Haar “hartslag” is zo teder, dat u zich altijd eraan herinnert welk een schat u in uw armen houdt. Met haar eerste ademhaling heeft ze uw hart veroverd! “Sophia” dit wonderbaarlijke portret een pasgeborene meisje, werd door de populaire en bekroonde kunstenares Linda Murray exclusief voor The Ashton-Drake Galleries ontworpen. Zij is de eerste pop die “ademt” geluiden maakt en wiens hart “klopt”!

Vanwege de natuurlijke uitstraling van de kleine “Sophia” hechtte de kunstenares bij het ontwerp hoge waarde op natuurlijke materialen. Het zachte RealTouch®-Vinyl is het beste ervoor geëigend, de zachte huid een baby perfect na te boosten. Laat u zich verrassen, hoe natuurgetrouw deze engel is. Ze lijkt werkelijk een echte pasgeboren baby, die nog een heel leven voor zich heeft. Neemt u ze in de armen en voelt u de “hartslag” van de kleine “Sophia”, hoort u het zachte geluid van een slapende baby en voelt u het rustgevende “ademen” van een slapende engel. De liefdevol gedetailleerde kleuring met de hand en het realistische gewicht maken de indruk van een echte baby natuurlijk zo goed als perfect.

Uw kleine schat komt in een zacht creme-kleurig rompertje naar u, versiert met zachte roosje. Een schattige rozenapplicatie op haar hart ronden deze schattige pop in zijn geheel af. U zult deze engel lief hebben! Deze uniek verzamelaarspop “Sophia” verschijnt nu exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Een echtheidscertificaat begeleidt “Sophia” naar u thuis.

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars.
Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.


Misschien vind je dit ook leuk
 1. Kleine Mia
  Kleine Mia
  € 169,80
 2. Knusse Sarah
  Knusse Sarah
  € 169,80