Speelse Jack Russel welpen – oorbellen

Mooie oorringen voor Jack Russel liefhebbers

  • Kostbare zilveren plattering
  • Kunnen bewegen en wiebelen
  • Met emaille overtrokken
  • Met de hand vervaardigd
  • Hyperallergene edelstalen slotjes

Hoogte: 3,4 cm

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Oorbellen kunnen niet worden teruggestuurd voor hygiënische redenen.

Productnummer:
01-17181-002

Sinds uw geliefde Jack Russel als kleine pup bij u kwam, is hij een trouwe metgezel voor u. Van een huisdier is hij een echt familielid geworden van wie u boven alles houdt. Vier nu de band der liefde, die u met uw Jack Russel verbindt, met twee speciaal op uw hondenras op maat gemaakte oorringen!

De oorringen zijn in de vorm van het ras van uw hond vormgegeven en meesterlijk met de hand vervaardigd. De kostbare zilveren plattering zorgt voor nog meer glans. Pootjes en staart van de poedeloorringen kunnen bewegen en wiebelen als u ermee onderweg bent. De Jack Russel zijn met emaille overtrokken en met de hand gekleurd. De hyperallergene edelstalen slotjes zorgen voor een hoog draagcomfort.

De oorringen verschijnen exclusief bij The Bradford Exchange en zijn niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt uw sieraad in een edel bijouteriezakje inclusief cadeaubox, ideaal om te bewaren en cadeau te geven. Neem uw lieveling mee “op een wandeling”, waar u ook heen gaat. Bestel uw oorringen “Speelse Jack Russel welpen” het liefst nog vandaag!