Star Trek: Live Long and Prosper – polshorloge

Officieel geautoriseerde STAR TREK verzamelaarshorloge

  • De wijzerplaat is versierd met het beroemde STAR-TREK-symbool
  • 3 chronografen met stopwatchfunctie en datumweergave
  • Vervaardigd van roestvrij staal en met praktische sluiting
  • Met een nauwkeurig kwartsuurwerk
  • In edele cadeaubox

Diameter horlogekast: ca. 4 cm
Omvang band: max. 21 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-22843-001

Het heelal, oneindige uitgestrektheden... Sinds de avonturen van het ruimteschip Enterprise op TV te zien waren, bestaat er een grote fangemeenschap van deze unieke serie. Wie kent niet de personages rond captain James T. Kirk, de Vulcaan Mr. Spock, de scheepsarts McCoy of de hoofdwerktuigkundige Scotty. Samen met de crew van de Enterprise reisden we naar vreemde werelden en ontmoetten we tot dan toe onbekende levensvormen en nieuwe beschavingen. Draag nu een galactisch eerbetoon aan een van de grootste sciencefi ction-avonturen aller tijden aan uw pols.

Overtuigend in design
Dit officieel geautoriseerde roestvrijstalen polshorloge is niet alleen een onverwisselbaar accessoire voor alle STAR-TREK fans, maar ook een hoogwaardig verzamelaarsobject. Op het zwart van de wijzerplaat, geïnspireerd door het zwart van het oneindige heelal, staat het beroemde symbool van Starfleet. Daaronder dienen de drie kleine wijzerplaten als stopwatch met een seconden-, minuten- en urenweergave. Dankzij het datumvenster en het nauwkeurige kwartsuurwerk bent u ook zonder warpsnelheid altijd punctueel. Op de achterzijde completeert Spocks beroemde groet “Live Long and Prosper” deze verzamelaarsdroom voor iedere STAR-TREK-fan!

Exklusief bij The Bradford Exchange
Dit unieke polshorloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een meegeleverd echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit. Voor uzelf of als waardevol cadeau – aarzel niet en verzeker u beter vandaag nog van het ultimatieve STAR-TREK-polshorloge “STAR TREK – Live Long and Prosper”!