Sterrendans – wolvensculptuur

Unieke wolvensculptuur met sterrenprojektor

  • Levensecht met de hand gemodelleerd
  • Van sculptuurgieting
  • In natuurgetrouwe kleuren beschilderd
  • Met kunstenaarsmotief van Cynthie Fisher
  • Spannende sterrenprojectie

Afmetingen: 17,8 x 27,9 cm (b x h)

Heeft 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-38349-001

Presenteer de trotse wolf
Een trotse wolf waakt over zijn winterse rijk, terwijl zijn roedel met wolvengehuil de nachtelijke sterrenhemel aanroept. Dan verschijnt hun spirituele gids aan de hemel in de vorm van een fascinerend sterrenbeeld en verhoort hun roep. Nu kunt u dit indrukwekkende tafereel tot leven brengen in uw woning – met een unieke wolvensculptuur voorzien van een briljante sterrenprojector!

Hoge ambachtelijke kunst – levensechte uitstraling
Dit indrukwekkende portret van een trotse wolf is meesterlijk met de hand vervaardigd van sculptuurgieting en vervolgens handmatig in natuurlijke kleuren en met veel details absoluut levensecht beschilderd. De ruwe als bergtop vormgegeven sokkel is versierd met een levendig motief van de gerenommeerde natuurkunstenares Cynthie Fisher. Haar motief geeft de soevereine schoonheid van de wolven perfect weer. Met een druk op de knop projecteren de in de sculptuur ingebouwde witte LED’s een verlicht veld met roterende sterren en wolvensilhouetten op het plafond en de nabijgelegen wanden – een fascinerende aanvulling op uw interieurdecoratie en een perfect cadeau voor elke natuurliefhebber.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sculptuur verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Bestel het decomeesterwerk “Sterrendans” beter nog vandaag!© Cynthie Fisher