Stralende kerst – tafel-kerstboom

Verlichte kristalgeslepen kerstboom met rijdende trein en muziek

  • Unieke tafel-kerstboom
  • Van kleur wisselende verlichting
  • Met rijdende miniatuurtrein
  • Gemodelleerd kerstdorp van Thomas Kinkade
  • Speelt een medley van 8 populaire kerstmelodieën

Grootte: 25,4 cm hoog

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-21013-701

Dit vrolijk versierde Victoriaanse dorp schijnt direct uit de dromen van Thomas Kinkade te zijn gekomen. Schilderachtig vlijt het zich om de grote en hoog oprijzende kerstboom in het centrum. Terwijl de dorpsbewoners zich verzamelen om het feest te vieren rond de boom en vrolijke kerstliederen aanheffen, draait een locomotief gezellig zijn rondjes in deze heilige nacht. Van deze heerlijke kerstscène kunt u nu in uw eigen woning genieten. Want de Thomas Kinkade “Stralende kerst” tafel-kerstboom biedt u alles – fijn gemodelleerde en beschilderde huizen en figuren, een stralend verlichte kerstboom, een rijdende miniatuurtrein en acht populaire kerstmelodieën!

Fonkelende kristalgeslepen kerstboom
De kerstboom is met de hand vervaardigd van kristalgeslepen glas. In de boom verborgen LED-lampjes zorgen voor een feestelijke verlichting. De lampjes wisselen van kleur in blauw, rood en groen. Ook de huizen stralen van binnenuit. Het door de werken van Thomas Kinkade geïnspireerde dorp is gemodelleerd van sculptuurgieting en uiterst gedetailleerd met de hand beschilderd. Een miniatuurtrein met stoomlocomotief, kolentender, passagiers- en restauratierijtuig rijdt rond de stralende boom, terwijl een medley ook acht populaire klassieke kerstliederen ten gehore brengt. De sokkel in houtoptiek met titelplaquette rondt dit kleine meesterwerk perfect af!

Exclusief van The Bradford Exchange
Deze tafel-kerstboom verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is begrensd tot slechts 120 productiedagen. Schenk u zelf en uw dierbaren een bijzonder stralend kerstfeest. Bestel de “Stralende kerst” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk