Stralende kerst – collectie

Altijd groene kerstdorp-lantaarn-verzameling

  • Geïnspireerd door motieven van Thomas Kinkade
  • Kleine huizen-sculpturen in de lantaarns
  • Met hand vervaardigd en beschilderd
  • Altijd groene dennen- en kerstster-arrangementen
  • Met kleine lichtguirlandes

Afmetingen: van 20,3 tot 25,4 cm

De lantaarns hebben ieder 3 “AAA”- batterijtjes nodig (niet meegeleverd)

 

Afgebeeld ziet u een voorbeeld van de eerste drie uitgaven van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs: per lantaarn (levering 1: "Love")

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-22558

Verfraai uw huis met de perfecte kerstbetovering
De werken van Thomas Kinkade vieren de magie van het licht op veelvoudige wijze. Er stroomt een warm lichtschijnsel uit de vensters van prachtige villa‘s, het licht van de volle maan laat vers gevallen sneeuw betoverend glinsteren en het geelachtige zachte glanzen van oude lantaarnpalen verlicht de scène van romantische kerstdorpen. Verfraai uw kerstdecoratie met de schitterende werken van de “Schilder van het licht™”. The Bradford Exchange presenteert u de “Stralende kerst”, een exclusieve kerstdorp-lantaarn-verzameling geïnspireerd door Thomas Kinkade. Elke lantaarn in klassiek design is met de hand vervaardigd van gepolijst metaal. Beginnend met de startuitgave “Love” bevat iedere lantaarn in zijn binnenste de verlichte miniatuur-sculptuur van een victoriaanse villa in winterse glans – gemodelleerd en met de hand beschilderd naar de voorbeelden uit Thomas Kinkades bekendste kerstschilderingen.

Fijne lichtguirlandes werpen een zachte glans over het dorp
In alle lantaarns vindt u fijne lichtguirlandes. Eenmaal ingeschakeld wekken ze de indruk van een heerlijk glinsterende kersthemel vol sterren. De bovenzijden van de lantaarns zijn versierd met altijd groene dennen- en kerstster-arrangementen, versierd met feestelijke rode kerststrikken. Zo geniet u iedere kerstavond van dezelfde verse kerstbetovering!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De lantaarn-verzameling “Stralende kerst” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Laat uw kerstdecoratie met de betoverende glans uit Thomas Kinkades werken nog prachtiger stralen.

Begin uw schitterende kerstdorp-lantaarn-verzameling met de startuitgave “Love” en bestel beter nog vandaag!