Schattige Klaartje – babypop

Levensechte babypop van de kunstenares Linda Murray

  • Met de hand vervaardigd
  • Van zacht TrueTouch™-Silicone
  • Liefdevol met de hand beschilderd
  • Voorzien van handmatig ingebracht haar
  • Met levensecht gewicht

Hoogte: ca. 45,7 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02592-001

Sluit Klaartje in uw hart en laat haar nooit meer los
Een baby is het grootste geluk, dat het leven ons kan geven. Het is zo prachtig, als we dit kleine, onschuldige wezen in onze armen mogen wiegen. Dan voelen we haar gewicht en de zachte, tedere babyhuid en zouden het lieve engeltje het liefst de hele dag in onze armen willen houden. Ik ben bijzonder verheugd, u vandaag het nieuwste ontwerp van de vele malen onderscheiden kunstenares Linda Murray te mogen presenteren. De gerenommeerde poppenkunstenares Linda Murray heeft in opdracht van The Ashton-Drake Galleries exclusief voor u een teder poppenengeltje ontworpen, waar u meteen verliefd op zult worden.

Ongelooflijk levensecht en rijk aan details
De huid van dit kleine poppenengeltje is met de hand gemodelleerd van het nieuwe en ongelooflijk levensechte TrueTouch™-silicone. Het zachte haar is met de hand ingebracht, de vinger- en teennageltjes zijn perfect gemanicuurd en de roze huid is levensecht met de hand beschilderd. Het zachte stoffen lijfje, armpjes, beentjes en hoofdje zijn natuurgetrouw verzwaard, zodat “Klaartje” in uw armen heerlijk levensecht aanvoelt. Ondanks de vele fijne details is deze pop niet alleen bedoeld, om ten toon te stellen. “Klaartje” wil door u geliefkoosd en geknuffeld worden en als u dat doet, voelt u haar levensechte gewicht. “Klaartje” draagt een roze katoenen jurkje met geborduurde rozen en in kleur hierbij passende babyschoentjes. Het vlotte ensemble wordt gecompleteerd door een wit kanten haarbandje met satijnen strikje en kunstparels.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Laat u betoveren door de charme van dit poppenengeltje en wordt op het eerste gezicht verliefd. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Verzeker u van uw exemplaar van een levensecht poppenwonder en bestel “Schattige Klaartje” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.