Thomas Kinkade „Kerstavonddroom“

Unieke tafel Kerstboom met sneeuwbol

  • Unieke tafel-kerstboom met verlichting
  • Sfeervol van binnenuit verlicht
  • Met motieven van Thomas Kinkade
  • Speelt een medley van 8 populaire kerstmelodieën
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: ca. 54,6 cm hoog

Werkt op 3 “AAA”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-22493-001

Als het buiten begint te sneeuwen, vrolijke muziek de lucht vult en fonkelend lichtschijnsel hart en huis laat stralen – dan vieren we het allermooiste kerstfeest! Geïnspireerd door de kunst van Thomas Kinkade presenteert The Bradford Exchange u nu een bijzondere kerstboom, die al deze wensen in vervulling laat gaan. Vier kerstavond zoals nog nooit – met een tafel-kerstboom inclusief licht, muziek en zelfs “sneeuw”. Want als sokkel dient een schitterend vormgegeven sneeuwbal, waarin bij een druk op de knop de sneeuw begint te dwarrelen.

Een verlichte, muziek spelende schat
De vier zuilen van de goudkleurige sokkel omgeven de sneeuwbal. Het binnenste van de bal wordt gesierd door een driedimensionale kerstscène van Thomas Kinkade, liefdevol met de hand beschilderd. Op verzoek klinkt er een medley van acht populaire kerstmelodieën. De boom zelf wordt gevormd door levensechte twijgen. De “besneeuwde” takken worden gesierd met in totaal 8 kerstballen, die voorzien zijn van motieven van Thomas Kinkade en met rode christmas berries plus andere kerstboomversierselen. Tussen de twijgen verlopende LED-lichtjes zorgen voor een sfeervolle verlichting. De ster op de boomtop kan ook aan en verspreidt dan een feestelijke glans!

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze feestelijke tafel-kerstboom verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De boom wordt u toegezonden met een handmatig genummerd echtheidscertificaat. De oplage is begrensd tot slechts 120 productiedagen. Verzeker u van deze ieder kerstfeest bekronende sneeuwbalboom en bestel de “Kerstavonddroom” beter nog vandaag!