Thomas Kinkades nostalgische kerstmannen – ornament-collectie

Kerstboomhanger met kerstmanmotief

  • Ornamentcollectie geïnspireerd door de kunst van Thomas Kinkade
  • Liefdevol met de hand vervaardigd en beschilderd
  • Van sculptuurgieting
  • Met veel Kinkade-wintermotieven
  • Incl. echtheidscertificaat
Hoogte: ca. 11 cm

Prijs: per levering

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.
€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-19301

Geïnspireerd door de werken van Thomas Kinkade
Wanneer de magie van de kerstman en de populaire wintervisioenen van Thomas Kinkade samenkomen, ontstaat er een vredige wereld vol vrolijke kerstmannen, besneeuwde winterlandschappen en feestelijk versierde Victoriaanse huizen.

Nu kunt u zich verheugen op de unieke ornamentcollectie “Thomas Kinkades nostalgische kerstmannen”, waarmee u uw kerstboomdecoratie in een nieuwe, heerlijke glans kunt laten schitteren. De collectie wordt u toegezonden in leveringen van elk drie kerstman-ornamenten.

Elke kerstman is met de hand gemodelleerd van sculptuurgieting. De prachtige en gedetailleerd uitgevoerde kostuums zijn in rijke kleuren met de hand beschilderd en versierd met glitteraccenten. Op de mantelomslagen is steeds een ander Thomas Kinkade-wintermotief te zien, aangebracht in een verbluffende rijkdom aan kleuren en uiterst detailgetrouw. Dankzij het gouden koordje kunt u uw ornamenten direct decoratief in uw woning plaatsen.

Deze ornament-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van de collectie. Versier uw woning met de onvergelijkelijke kerstmagie van Thomas Kinkade. Start beter vandaag nog met uw unieke collectie voor generaties lang met de eerste uitgave van “Kerstvoorbereidingen”!

©1991-1999 Thomas Kinkade ©2015 Thomas Kinkade

Misschien vind je dit ook leuk