Thomas Kinkades winterbetovering

Kerstkrans geïnspireerd door Thomas Kinkade

  • Met de hand vervaardigd
  • Van kunstenaarssculptuurgieting
  • Meer dan 20 met de hand beschilderde figuren
  • Inclusief feestelijke verlichting
  • Gelimiteerd tot 120 productiedagen

Grootte: 35,6 cm

Functioneert met AC-adapter (inclusief) of 2 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
09-00308-001G

Beleef een Thomas-Kinkade-kerstkrans Vredig en feestelijk ligt het dorp onder het sneeuwdek. Alleen het lachen van kinderen en een sleegeluid doordringen de stemmige stilte, terwijl in de verte de kerkklokken oproepen voor de mis – want kerstmis staat voor de deur!

Feestelijke winterse betovering – geïnspireerd door Thomas Kinkade
Thomas Kinkade is beroemd om zijn kerstmotieven, die de nostalgische charme van de victoriaanse tijd doen herleven. Geïnspireerd door deze populaire motieven is ook deze feestelijke kerstkrans uitgevoerd. Zo imponeert deze kerstkrans van kunstenaarssculptuurgieting met zeven driedimensionaal gemodelleerde en met de hand vervaardigde feestelijke scènes, waarin meer dan 20 met de hand beschilderde figuren zijn verwerkt. Beginnend met vrolijke schaatsers, een groep kinderen, die een sneeuwpop maken en zelfs een gezin in een klassieke arrenslee.

Ramen en lantaarns verspreiden een sfeervol licht!
De vele ramen van de victoriaanse huizen en de elf in de krans verwerkte lantaarns zorgen voor een sfeervol licht dankzij de geïntegreerde led-verlichting. Het optische hoogtepunt van de feestelijke krans is de romantische dorpskerk in het centrum. Glinsterende “sneeuw” en de feestelijke strik met zijn goudkleurige randen vormen de perfecte afwerking van deze kerstdecoratie.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke kerstdecoratie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is gelimiteerd tot slechts 120 productiedagen! Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Handel snel en reserveer beter vandaag nog uw exemplaar van “Thomas Kinkades winterbetovering”!

©2018 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., All Rights Reserved.