Thomas Kinkades wonderland expres

Miniatuur sneeuwbalcollectie op driedimensionaal gemodelleerde wagons – geïnspireerd door de kunst van Thonas Kinkade

 • Wagons van sculptuurgieting met de hand vervaardigd en beschilderd
 • Iedere wagon draagt een sneeuwbal, waarin met de hand vervaardigde, driedimensionale scènes uit de werken van Thomas Kinkade te zien zijn
 • Versierd met kerstaccessoires
 • De wagons kunnen worden verbonden tot een trein
 • De eerste levering speelt de melodie “We Wish You A Merry Christmas”

Afmetingen van de locomotief: L ca. 11 cm, B ca. 5,5 cm, H ca.10 cm

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs: per levering

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
01-11631

Voor veel mensen is kerstmis zonder een trein niet compleet. Nu hebben we iets voor u, dat letterlijk tegemoet komt aan uw voorstelling van een nostalgische kerst: de collectie “Thomas Kinkades wonderland expres”.

Liefdevol met de hand vervaardigde collectie – versierd met de kunst van Thomas Kinkade
Deze unieke collectie maakt iets heel bijzonders van uw feest. Iedere uitgave werd zorgvuldig met de hand vervaardigd en beschilderd. De wagons van sculptuurgieting dragen alle een echte sneeuwbal met binnenin een driedimensionale sculptuur naar motieven van Thomas Kinkade. Aan de buitenzijde zijn de wagons en de locomotief ook voorzien van motieven van de “Kunstenaar van het licht™”. Bovendien speelt de eerste uitgave “De kerstman komt” de melodie “We Wish You A Merry Christmas”. Dit alles, samen met de sfeervolle feestdecoratie van de trein brengt een betoverende kerststemming in uw huis.

Gelimiteerde editie – exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie “Thomas Kinkades wonderland expres” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange in een op slechts 120 productiedagen gelimiteerde oplage. Iedere wagon heeft een handmatig aangebracht nummer, dat op het echtheidscertificaat wordt herhaald. Deze collectie is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op de feestelijke kersttijd en reserveer de eerste uitgave “Hier komt de kerstman” beter meteen vandaag. De verdere uitgaven krijgt u dan in regelmatige afstanden vrijblijvend op zicht.

Misschien vind je dit ook leuk
 1. Wonderland express kerstboom
  Wonderland express kerstboom
  € 199,80 Per uitgave
 2. Kerstbaai – Disney kerstdorp
  Kerstbaai – Disney kerstdorp
  € 199,80 Per uitgave