Tineke gaat naar oma

Een exclusieve babypop van de bekroonde kunstenares Linda Murray

  • Jasje, mutsje en schoentjes zijn versierd met pareltjes
  • Zo zwaar als een echte baby
  • RealTouch®-vinyl voor een zachte en natuurgetrouwe huid
  • Schattig driedelig ensemble
  • Met echtheidscertificaat

Grootte: ca. 46 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02249-001

Een bijzondere outfit voor een bijzondere schat!

Nog voor ze op de wereld was, begon Tinekes oma al een verrukkelijk welkomsensemble voor haar te maken. Nu is de tijd gekomen, dat Tineke voor het eerst haar grootmoeder bezoekt. Wat zou ze anders moeten dragen, dan het met zo veel liefde geschonken ensemble?

Levensecht tot aan de punten van haar teentjes!

“Tineke gaat naar oma” is een kunstenaarspop van de hoog gewaardeerde Linda Murray. Door het gebruik van het unieke RealTouch®-vinyl, zult u verbaasd staan over Tinekes zachte huid. Die voelt aan als de huid van een echte baby. Haar gekrulde zwarte haartjes zijn met de hand aangebracht. Grote, bruine ogen kijken u stralend aan, terwijl alles aan haar tot in het detail werd gekopieerd. En omdat ze bijna 46 cm groot is en ook net zo zwaar als een echte baby, zult u haar steeds weer willen knuffelen.

Een schattig driedelig ensemble liefdevol met de hand vervaardigd

Tineke draagt een seringkleurig ensemble, dat speciaal voor haar werd vervaardigd. Jasje en mutsje zijn versierd met een witte bloem. Hierop zitten net als op haar schattige schoentjes seringkleurige pareltjes. Haar kleine witte body is versierd met lavendelkleurige bloemen- motiefjes. Alles past zo harmonisch bij elkaar, dankzij een lieve oma!

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

“Tineke gaat naar oma” wordt u toegezonden met een echtheidscertificaat, dat topkwaliteit garandeert en is exclusief verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. Verzeker u van deze verrukkelijke baby in een perfecte outfit, die u met veel plezier steeds weer kunt laten zien en reserveer “Tineke gaat naar oma” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk