Christus’ geboorte – kerststal-kerstboeketcollectie

Een kerststalcollectie naar Thomas Kinkade

  • Gedetailleerd driedimensionaal met de hand vervaardigd
  • En liefdevol handmatig beschilderd
  • Naar motieven van de “Schilder van het licht™” Thomas Kinkade
  • Met sfeervolle verlichting in lantaarns en kerststalboeket door 60 lichtjes
  • Exclusief verkrijgbaar bij The Bradford Exchange

Hoogte van de figuren: 4 - 17,5 cm
Afmetingen kerststal: 21 x 6,5 x 16,5 cm (b x d x h)
Lengte guirlande: 122 cm

Met stroomaansluiting. Alleen geschikt voor binnen decoratie.


Afgebeeld ziet u een eerste indruk van de collectie. Iedere verdere editie van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
14-00345

Alles is stil, alles is rustig, als in de heilige nacht het Christuskind ter wereld komt. De ster van het oosten straalt neer op de stal en de drie wijzen uit het Morgenland brengen hun gaven. Maria en Jozef kijken naar het Christuskind, dat in een kleine kribbe ligt. Zo stelt de beroemde “Schilder van het licht™” Thomas Kinkade zich der eerste heilige nacht voor en heeft een collectie gecreëerd, die nu exclusief bij The Bradford Exchange verschijnt: de kerststal-kerstboeketcollectie “Christus’ geboorte”.

Gedetailleerd handmatig beschilderd
De elegante guirlande is natuurgetrouw geimiteerd en met de hand beschilderd. Voor de dennenappels en de rode besjes staan vrij positioneerbare, eveneens met de hand beschilderde kerststalfiguren, die naar ontwerpen van Thomas Kinkade detailgetrouw zijn vormgegeven. Maar het bijzondere aan deze collectie is de verlichting: want uit de lantaarns en de kerststal straalt een heel bijzonder sfeervol licht! Elke met de hand vervaardigde figuur is ook een kostbaar unicaat en zo kunt u met deze collectie een heerlijke kersttraditie beginnen, die generaties lang kan voortduren. 

Exclusieve kerstdecoratie
De collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bij iedere uitgave wordt een echtheidscertificaat meegezonden, dat u de hoge kwaliteit en authenticiteit garandeert. Verheug u op een uitzonderlijk sfeervolle en inspirerende kerstdecoratie. Start beter vandaag nog uw kerststalcollectie met uitgave 1 “De heilige familie”!