Tobias, mijn knuffelvriendje – babypop

Exclusieve kunstenaarspop, ontworpen door Violet Parker

  • Van RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Schattige kleertjes en GRATIS hoofdkussen
  • Beweeglijk met levensecht gewicht

Originele hoogte: 43,2 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02619-001

Een heerlijk poppenjongetje, dat zich in uw armen nestelt.
De kleine Tobias kijkt u heel guitig aan en lijkt u te vragen, om met hem te spelen. Zoals hij daar heel ontspannen op zijn hoofdkussen ligt, denkt u, nog nooit iets schattigers gezien te hebben. Al snel neemt u hem in uw armen, tolt met hem in het rond en lacht met hem. Als hij dan met zijn levensechte gewicht op uw borst ligt, bent u verloren – u heeft een knuffelvriendje voor de rest van uw leven en Tobias is zijn naam!

Een unieke poppenjongen van de kunstenares Violet Parker
De gerenommeerde en internationaal hoog in aanzien staande kunstenares Violet Parker heeft de verzamelaarsbabypop “Tobias, mijn knuffelvriendje” exclusief voor The Ashton-Drake Galleries ontworpen. Ieder klein detail getuigt van een buitengewone kunstvaardigheid en hartverwarmend realisme. Neem “Tobias” in uw armen en beleef zelf hoe ongeloofl ijk levensecht hij aanvoelt.

Meesterlijk met de hand vervaardigd – Ongeloofl ijk realistisch!
De heerlijke “Tobias” is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl. Daardoor voelt zijn huid bijna aan als die van een echte baby. Zijn kleine lichaampje heeft een levensecht gewicht en is zo natuurlijk en flexibel, dat u “Tobias” het liefst voor altijd in uw armen zou willen hebben. Laat u betoveren door al de fijne details, de schattige roze wangetjes, de kleine vingertjes en teentjes en de fijne met de hand aangebrachte haren.

Met een leuk rompertje en GRATIS-hoofdkussen
“Tobias” draagt een schattig blauw rompertje met de opdruk “Cuddle Buddy” (“Knuffelvriendje”). Op zijn hoofdje draagt hij een passend babymutsje. “Tobias” wordt u toegezonden met een GRATIS hoofdkussen. Het hoofdkussen heeft een lichte uitholling en als u eens een keer niet met uw knuffelvriendje speelt, dan kunt u hem in verschillende houdingen daarop leggen.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze unieke babypop verschijnt exclusief bij The Ashton- Drake Galleries, een onderneming van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit van de pop. Laat u betoveren door de kleine “Tobias” en beleef een levensecht poppenwonder. Bestel de exclusieve verzamelaarspop “Tobias, mijn knuffelvriendje” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk