Voor altijd mijn dochter – muziekdoos

Gepersonaliseerde muziekdoos voor uw dochter

  • Met zilverkleurige ornamenten omlijste deksel
  • Gratis inschrift met een naam naar uw keuze
  • Gevoelvolle tekst op de glazen plaat
  • Hoogwaardige handmatige vervaardiging
  • Met individueel uitgavenummer

Maten: 15,5 x 10 x 6,2 cm (b x d x h)

Levertijd: ca. 4 weken

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Van omruil uitgesloten

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
331-BRI02.01P

Een boodschap, die uit het hart komt!
Eigen kinderen zijn waarschijnlijk de meest bevredigende ervaring in ons leven. En te beleven hoe onze kostbare schat een eigen gezin sticht en ons schattige kleinkinderen schenkt, is een ware zegen! Dit gepersonaliseerde kistje is niet alleen een heel bijzonder blijk van waardering voor uw geliefde dochter, maar ook een hartverwarmende en bemoedigende groet die op een gevoelvolle wijze toont dat u altijd aan haar denkt.

Betoverend en bevallig
De speelklok in de vorm van een elegant kistje wordt met de hand voorzien van een individuele houtnerf en gelakt. De door zilverkleurige ornamenten omlijste deksel is voorzien van een klein glazen plaatje met de liefdevolle tekst “Waar het leven je ook heen brengt, je bent altijd mijn dochter”. Het rodiumgeplatteerde harthangertje aan het decoratieve sierslotje wordt gratis gegraveerd met een naam naar uw keuze. Het muziekmechaniek speelt de sfeervolle melodie “Beautiful dreamer”. Inclusief een klein “geheim vakje” onder de deksel van de speeldoos.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze speeldoos verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Toon uw dochter dat ze heel speciaal is en verzeker u beter vandaag nog van de speeldoos “Voor altijd mijn dochter”!