Voor altijd mijn Dochter – sierarmband

Sierarmband met diamant

  • Met twee diamanten
  • Met sterling-zilver geplatteerd
  • Gevoelvolle gravure aan de binnenzijde
  • Met de hand vervaardigd
  • Inclusief cadeaubox

Polsomvang: tot 18 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
531-DIA01.01

Vier de liefdesband
Een dag is mooier dan anders, als u hem met uw dochter doorbrengt. Elk moment is iets bijzonders en wordt een prachtige herinnering, die u beiden voor altijd zult delen. En u weet, dat uw harten altijd verenigd zullen zijn, waar het leven uw dochter ook heen zal brengen.

Filigraan design met echte diamanten
Toon uw liefde voor uw dochter met de “Voor Altijd Mijn Dochter” armband, een heel bijzonder sieraad van The Bradford Exchange. Meesterlijk ontworpen en uitgevoerd in een modieus, open design, toont de armband twee heel fijn gevormde hartjes, beide met een echte diamant. Het hartvormige sieraad is kostbaar met sterling-zilver geplatteerd en aan de binnenzijde voorzien van de gevoelvolle gravure: “Waar het leven je ook heen brengt, je bent altijd mijn dochter”. U ontvangt uw sieraad in een edele cadeaubox inclusief fluwelen sieraadbuideltje.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De armband verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Bestel de armband “Voor Altijd Mijn Dochter” beter nog vandaag!