Vrij als een Vogel — Wanddecoratie

Wanddecoratie met adelaarssculptuur

  • Met een motief van Ted Blaylock
  • Doek van echt leer
  • Levensechte adelaarssculptuur
  • Vervaardigd in de stijl van een dromenvanger
  • Wereldwijd gelimiteerde oplage

Met ophangmogelijkheid
Grootte 30,5 cm

€ 79,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-29988-001

Bruisend rollen de watermassa’s over de rotsen en storten met donderend geraas in de diepte. Hoog boven de waterval en de kloven van de canyon zweeft een imposante zeeadelaar. Met de machtige wieken wijd uitgespreid benut hij handig de opstijgende winden, om zonder inspanning door de lucht te glijden en met scherpe blik naar vissen in de rivier te spieden. Geïntegreerd in een indrukwekkend kunstwerk in de stijl van een dromenvanger kunt u thans het onvergelijkelijke charisma van de adelaar ook in uw woning halen!


De natuurschilder Ted Blaylock lukt het met zijn werken steeds weer, om de majestueuze adelaar zo dichtbij te brengen, alsof we hem boven ons zien vliegen. Zijn motief van een machtige zeeadelaar boven een ruisende waterval is volledig in kleur op een echt leren doek overgebracht. De lijst in de stijl van een dromenvanger is vervaardigd van sculptuurgieting en versierd met handmatig geverfde veren, watervalfranjes en metalen decoraties. Een volledig gemodelleerde adelaar lijkt zich los te maken uit de spirituele cirkel van de dromenvanger, alsof hij naar u toe vliegt. Van zijn uitgespreide vleugels tot zijn markante snavel en de scherpe klauwen is elk detail met de hand beschilderd in natuurgetrouwe kleuren.

Deze unieke wanddecoratie verschijnt als exclusieve wereldpremière bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is wereldwijd gelimiteerd tot 295 productiedagen. Geniet van een kunstobject zo tijdloos mooi als de natuur zelf en bestel beter vandaag nog uw exemplaar van “Wieken van de vrijheid”!

Misschien vind je dit ook leuk