Vrolijk duet – handtas

Unieke kunstenaarshandtas van Ursula Band

  • Met de hand vervaardigd
  • Schitterend kunstenaarsmotiefv
  • Ruim, afsluitbaar binnenvak met nog drie platte binnenvakken
  • Afneembare en verstelbare schouderriem
  • Met een goudgeplatteerde roodborstje-hanger

Grootte: 32 x 23,5 x 8,5 cm (b x h zonder handgrepen x d), resp. 36 cm hoog met handgrepen. Inclusief afneembare en verstelbare draagriem (132 cm)

Buitenmateriaal: 100 % kunstleer (PU), voering: 100% polyester
Beslag en hanger: goudgeplatteerd metaal

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 90-dagen-teruggavegarantie
Productnummer:
422-SHA02.01

Draag de tijdloze elegantie van de onmiskenbare natuurschilderes Ursula Band
Twee heerlijke roodborstjes komen samen op een aangenaam milde en zonnige zomerochtend en zingen hun liefl ijke liedje. De gerenommeerde Duitse natuurschilderes Ursula Band heeft dit tafereel vereeuwigd in een unieke schildering, waarvan u nu kunt genieten op een unieke kunstenaarshandtas – officieel geautoriseerd door de kunstenares!

Modern colour-blocking-design
De tas is met de hand vervaardigd van gekorreld kunstleer en uitgevoerd in een modieus colour-blocking-design in verschillende roodschakeringen. Voor- en achterzijde tonen een uniek roodborstjemotief van Ursula Band. Geschilderd in tedere kleuren, lijken de betoverende roodborstjes op de tas te zweven. Aan de stijlvolle frontriem bungelt een goudgeplatteerde roodborstjehanger. Ook de andere metalen onderdelen, inclusief de vier pootjes, zijn goudgeplatteerd. Totaal vier vakken binnenin vereenvoudigen de organisatie van uw persoonlijke spullen: een afsluitbaar binnenvak, twee kleinere open binnenvakken en het met een rits afsluitbare hoofdvak. Zo heeft u altijd het perfecte mode-accessoire bij de hand.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze handtas verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. Handel snel en bestel uw exemplaar “Roodborstje-duet” beter nog vandaag!