De warme glans van kerstmis – tafelkerstboom

Altijdgroene tafelkerstboom

  • Levensechte dennentakken zijn met “sneeuw” bestoven
  • Rijk versierd met handmatig vervaardigde kerststerren
  • Met zes unieke Thomas Kinkade-kerstmotieven
  • Sokkel van gekleurd glas
  • Boom en sokkel verlicht

Höhe: 46 cm
Ø Sockel: 21,5 cm

Heeft 3 “AA” batterijen nodig (niet meegeleverd)
Alleen voor binnen

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-26550-001

Een stralend Kinkade-kerstfeest
Wie de kerstschilderingen van Thomas Kinkade bekijkt, zal in al zijn werken die warme glans en dat bijzondere spel met het licht herkennen, waarvoor de kunstenaar zo beroemd is. Het lijkt wel, alsof je zo in zijn kersttaferelen kunt binnenstappen, om daar een stemmig feest te vieren. Haal nu deze unieke glans van een Thomas-Kinkade-kerst in uw woning en maak u zelf en uw dierbaren gelukkig met een altijdgroene tafelkerstboom, die zijn gelijke niet kent – exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange!

Levensechte boom in altijdgroene frisheid
De boom is gecreëerd van levensechte dennentakken, die bestoven zijn met “sneeuw” en rijk versierd met rode en witte hulstbesjes en zilveren ornamenten. De met de hand vervaardigde, altijd frisse rode kerststerren, die royaal op de boom zijn aangebracht, zorgen voor uiterst kleurintensieve accenten. Zonder de vervelende afvallende naalden, geniet u nu ieder jaar opnieuw van een tafelkerstboom, die steeds weer vers en natuurlijk verschijnt!

Sokkel van gekleurd glas met Thomas-Kinkade-motieven
De schitterende en luxueus vormgegeven sokkel van gekleurd glas toont rondlopend zes van de mooiste kerstmotieven van Thomas Kinkade. Dankzij de geïntegreerde led-verlichting stralen niet alleen de Kinkade-motieven van binnenuit in een warm licht, maar ook de punt van de ster en de takjes fonkelen in een echte kerstsfeer.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De boom verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit. Laat uw volgende kerstfeest en nog vele volgende schitteren met de tijdloos mooie kunst van Thomas Kinkade. Bestel uw tafelkerstboom “De warme glans van kerstmis” beter nog vandaag!

©2018 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., All Rights Reserved.

Misschien vind je dit ook leuk