Warmte van de wildernis – damesjack

Met perfect harmoniërende blauwe gebreide voering

  • Vervaardigd van superzacht, licht sherpa
  • Met perfect harmoniërende blauwe gebreide voering
  • Fijn geborduurd op de rugzijde
  • Amulet met pootafdruk aan de rits
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Verkrijgbare maten: S  XXXL

Materiaal: 40 % katoen , 60 % polyester

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 30-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-32599-001

Voel u warm en behaaglijk in de vrije natuur
Wie kan dit heerlijke feel-good jack weerstaan, dat overal heerlijk zacht aanvoelt? Voel het zelf maar: Ons wolvenjack “Warmte van de wildernis” is niet alleen comfortabel en modieus chic. U zult zich happy voelen elke keer als u er in glijdt! Op de achterzijde bevindt zich een imposant door een kunstenaar ontworpen wolvenmotief.

Dit ultra-warme jack is vervaardigd van superzacht, lichtgewicht sherpa in de kleur crème. Het jack en de capuchon zijn voorzien van een perfect harmoniërende blauwe gebreide voering.

Het schitterend geborduurde kunstwerk op de rugzijde toont een liefdevolle wolvenmoeder met haar schattige kroost. De voorzijde is voorzien van twee zijzakken en een doorlopende zilverkleurige ritssluiting, die versierd is met een stijlvol amulet met pootafdruk. Perfect voor uw volgende boswandeling of een korte vakantie in de natuur. Dankzij zijn buitengewone stijl, zijn knusse capuchon en zijn uiterst comfortabele, vlotte pasvorm is het wolvenjack “Warmte van de wildernis” een kledingstuk dat u nooit meer uit wilt doen. Bestel uw modieuze vrijetijdsjack “Warmte van de wildernis” beter nog vandaag!