Welkom op de wereld! – Reborn-babypop

Een kunstenaarsportret van een pasgeboren baby van Sandy Faber

  • Levensecht gemodelleerd en met de hand gekleurd
  • Met natuurlijk gewicht voor nog meer authenticiteit
  • Met de hand vervaardigd van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Met naamarmbandje, dat u van een naam kunt voorzien

Grootte: ca. 46 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02240-001

Als u de eerste keer oogcontact maakt, zal uw leven veranderen

Toen u dit kostbare wonder voor het eerst in uw handen hield, vroeg u zich af, hoe men van iets zo kleins zo enorm veel kon houden. U kon alleen maar fluisteren “Welkom op de wereld kleine schat”. En toen u in die lieve u vertrouwende oogjes keek, vulde uw hart zich met een bijna oneindige liefde en het werd u duidelijk, dat uw wereld voor altijd veranderd was. Het is exact dit betoverende ogenblik, dat de kunstenares Sandy Faber op schitterende wijze tot in het kleinste detail heeft vastgelegd, van de lieve rimpeltjes op het voorhoofd via de schattige vingertjes, die juist opengaan tot de heel kleine voetjes. U zult van verbazing niet meer bijkomen.

Geef deze levensechte engel een naam naar uw keuze!

Alleen The Ashton-Drake Galleries bieden babypoppen aan, waarvan de huid is vervaardigd van levensecht RealTouch®- vinyl. Met het natuurlijke gewicht en de liefdevol met de hand beschilderde details heeft deze verzamelaarspop een weergaloze uitstraling. Bij deze lieve baby krijgt u een armbandje, zoals pasgeborenen in het ziekenhuis om krijgen. U kunt daarop de naam schrijven, die u aan dit schattige engeltje wilt geven. Zo wordt de kleine uw persoonlijke schat. Heel natuurlijk draagt de kleine het schattige pink-blauw gestreepte mutsje, een teder rompertje en is gewikkeld in een gestreept dekentje.

Uw tevredenheid is gegarandeerd!

"Welkom op de wereld” zal u verrassen! En onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie verzekert u, dat u tevreden zult zijn. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u de pop binnen een jaar na ontvangst in de originele verpakking naar ons terugsturen en we betalen u dan de koopprijs terug. Zoals u ziet, wij geloven in “Welkom op de wereld”. Deze pop is exclusief verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. Verheug u op Sandy Fabers nieuwste meesterwerk en beleef een van de mooiste ogenblikken van het leven steeds weer opnieuw. Reserveer “Welkom op de wereld” beter nog meteen vandaag!

Grootte: ca. 46 cm

Misschien vind je dit ook leuk