Wereldster Mickey – Disney-lamp

Statement-lamp met Mickey Mouse-motieven

  • Officieel door Disney geautoriseerd
  • Met klassieke motieven op alle vier zijden
  • Echt werkende staande statement-lamp
  • Lampenkap van hoogwaardige stof
  • Streng gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Hoogte: 152,4 cm
Breedte voet en kap: 25,4 x 25,4 cm

U heeft lampen nodig van het type E27/27,0 mm. Worden niet meegeleverd.

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-32204-701G

Een muis die de wereld inspireert!
Mickey is waarschijnlijk ieders favoriete muis en maakt de wereld al meer dan negentig jaar aan het lachen. Maak nu een wonderlijke reis door de tijd en geniet van de vrolijke uitstraling van de wereldberoemde muis in uw woning – met een buitengewone staande statement-lamp van The Bradford Exchange!

De zijden van de stijlvolle lampenkap tonen een officieel door Disney geautoriseerd motief van de iconische muis in een klassieke pose. De voorstelling van de geschiedenis van Mickeys artistieke ontwikkeling in filmformaat en verdere fascinerende schetsen maken de unieke aanblik van dit kunststatement compleet. De fraaie, in houtkleur uitgevoerde voet rondt het geheel perfect af en is voorzien van een voetschakelaar voor het eenvoudig in- en uitschakelen van de lamp.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De staande lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Verfraai uw woning niet alleen met een indrukwekkend kunst-statement, maar ook met een uiterst moderne staande lamp voor een sfeervolle avondlijke verlichting. Bestel uw exemplaar van “Wereldster Mickey” beter nog vandaag!©Disney

Misschien vind je dit ook leuk